Avery og Mactac deler stand og viser 10 nyheder på FESPA

PUBLICERET: 9 May 2018
OPDATERET: 9 May

Ti nye innovationer – seks fra Avery Dennison og fire fra Mactac – bliver vist på FESPA, hvor Avery og Mactac udstiller sammen. De 10 innovationer omfatter applikationer til køretøjer, arkitektur og indendørs skiltning. Shaun Hobson, senior virksomhedsleder, Avery Dennison Graphics Solutions Europe, siger, om de nye produkter:
– Der er netop nu store muligheder i markedet for designere og applikatorer, som bruger de nye materialer kreativt. Vi ser FESPA som en stor chance at engagere os direkte med vores kunder, så vi kan dele ideer og diskutere nye forretningsmuligheder. Vores nye produkter tilbyder høj ydeevne, både med hensyn til visuel appel og den brugervenlighed, der er nødvendig for at opnå succes i markedet.

Nye farver til car wrap

Højdepunktet fra Avery Dennison er de nye premium carwrap farver til Supreme Wrapping Film og Conform Chrome. Det bringer det samlede farveantal i de to områder op på flere end 100. Der vil også være fokus på det nye Acchitectonial Window Films sortiment, som tilbyder mere end 20 nye materialer til at forbedre bygningers ydeevne, komfort og æstetik.

Stor brugervenlighed

Mactac vil fokusere på interiør og applikationer til detailhandlen. Et eksempel er det nye Macdot-produkt til kortvarig skiltning. Macdot-film skulle være så let at anvende, at ikke-professionelt personale kan bruge dem. Det gør dem til et fremragende omkostningseffektivt valg til salgs-applikationer og udstillinger.

Oliver Guenther, marketingdirektør, Avery Dennison Graphics Solutions Europe, siger, at standen er designet til at underholde og engagere:
– Vi har et godt samarbejde med vores installatører. En af ​​de måder det udmønter sig i år er, at vinderen af Avery Dennisons seneste carwrap design konkurrence bliver udstillet på standen som ”Design of the Day”.

Læs videre

Vil vi også se valgplakater næste gang vi skal i stemmeboksen

Et folketings- regions- eller kommunalvalg er ensbetydende med travlhed i både tryk- og skiltebranchen. Der bliver produceret valgplakater, valgbannere, visitkort, flyers, brochurer, og diverse merchandise.
Skærmbillede 2021-11-16 kl. 12.59.54

Scandinavian Print Group har investeret i Vallensbæk

Før sommer blev det offentliggjort, at Scandinavian Print Group (SPG) havde købt Skovlunde-trykkeriet Cool Gray. I forbindelse med købet flyttede Cool Gray ud til Vallensbæk, hvor SPG har samlet deres aktiviteter på Sjælland.
Skærmbillede 2021-11-01 kl. 16.53.42

Primoreels investerer i endnu Nilpeter FA-17

Primoreels, der fremstiller låg til mejeriprodukter, erhvervede i 2018 en 9-farve Nilpeter FA-17. Den trykpresse blev beskadiget i en ødelæggende brand i september 2020. Det reducerede virksomhedens produktionskapacitet betydeligt.
nilpeter_primoreels_pr_small

Kunder er også mennesker - brug personalisering i markedsføringen

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 15.12.34

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01