Gå ikke glip af Packnorth Award

PUBLICERET: 28 June 2024
OPDATERET: 28 June

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen. Årets konkurrence byder på spændende nyheder.

Markedsføring af branchens kompetencer

Packnorth Award er en konkurrence for emballage markedsført på det nordiske marked. Dygtige designere, materialeeksperter og konstruktører kan teste deres kreationer mod hinanden. Vi er dygtige i Norden til at udvikle smarte emballageløsninger, hvad enten det drejer sig om materiale, funktion, design eller miljø. Men vi har ikke været så gode til at fortælle om det til omverdenen. Det gør vi via Packnorth Award. Udover hæderen og diplomet får konkurrencebidragene også ekstra opmærksomhed både på Packnews.com og i magasinet Packnews.

Det er let at tænke på, at alle skovene i Norden taget i betragtning, så handler det kun om fiberbaseret emballage, men den nordiske emballageindustri er så meget mere. Emballage af plast, metal, glas, træ, bioplast med mere har også fremtrædende roller og her er en vigtig del til Packnorth Award. Selvfølgelig er mange bidrag i konkurrencen lavet af papir og pap, men indtil videre har vi formået at vise bredden i branchen gennem andre materialevalg også.

2024 er et Scanpack-år, noget som Packnorth Award nyder godt af. Vi er tilbage med en prisuddeling på Packaging Plaza, messens hovedscene. Scanpack fylder 60 år i år, og magasinet Packnews fylder 90 år. Dobbelte grunde til at fejre, og det kan vi for eksempel med en ekstra god udgave af Packnorth Award med nyheder.

Spændende nyheder

En spændende nyhed er, at juryen vælger en pakke, der skiller sig lidt ekstra ud, en såkaldt Grand Prize. Vinderen dér får en eksklusiv promovering på Packnews, hvor vinderemballagen markedsføres på siden og i alle Packnews nyhedsbreve i et helt år til en værdi af over SEK 100.000.

Nyt i år er også, at vi byder alle studerende velkommen til at konkurrere i deres egen prototype/idékategori kaldet The Future of the Packaging Industry. Også her venter der, udover et diplom og anerkendelse, et stipendium på SEK 10.000 vinderbidraget. Stipendiet er finansieret af Packnews og Scanpack.

Prisoverrækkelsen finder sted den 23. oktober klokken 15.30 hos Scanpack i Gøteborg.

Tøv ikke med at tage chancen for at blive en vinder. Du finder al den information, du har brug for på
https://award.packnorth.se/en/home/

Læs videre

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand