Domino Systems viser ”Late Stage Customization” på Sign Print & Pack

PUBLICERET: 17 June 2024
OPDATERET: 17 June
Danske Domino Systems har overtaget agenturet på Domino Digital Printings professionelle etiket- og emballageprintere.

Den danske virksomhed Domino Systems har overtaget distributionen af en række printere fra det Domino Digital Printing i Danmark, Norge og Finland.

Printerne som Domino Systems har overtaget distributionen af er K-, N- og X-serierne, som udgør større printsystemer til etiket- emballage- og hybridprint.

– Domino Printing Science har haft global succes med deres løsninger til etiket- og emballageindustrien. Domino Systems i Danmark er, på grund af en solid vækst og drift de seneste mange år, blevet udnævnt til at varetage deres distribution i Skandinavien. Det er vi selvsagt stolte over da Domino Printing Science typisk selv varetager salget af de større anlæg. Grunden skal findes i vores salgsteam har sofistikeret viden om de større trykanlæg og vi har en kompetent og veluddannet teknikerstab, der kan sikre service og support i hele Skandinavien, siger den nyudnævnte administrerende direktør Mikkel Wichmann.

Mikkel Wichmann er nyudnævnt administrerende direktør for Domino Systems i Danmark.

På Sign Print & Pack-messen inviterer Domino Systems til et besøg på deres stand for at høre mere om deres produkter samt få en dialog om ”Late Stage Customization”.

Late stage customization anvendes ofte i fødevareindustrien, hvor kundernes præferencer kan variere betydeligt, og hvor hurtig tilpasning er en konkurrencefordel. Ved at bruge digitale trykmaskiner kan man nemt komme i gang med late stage customization og dermed øge sin konkurrencefordel.

– Fordelene er åbenlyse. Produkter kan tilpasses individuelle kundekrav uden at påvirke hele produktionslinjen. Man kan reducere lageromkostningerne ved at standardiserede basismoduler som kan produceres i store mængder, mens specifikke tilpasninger udføres senere. Kunderne får produkter, der opfylder deres specifikke behov og præferencer, hvilket øger tilfredsheden og loyaliteten. Ved at udføre tilpasninger tættere på leveringstidspunktet kan virksomheder hurtigt tilpasse sig ændringer i efterspørgslen og levere produkter hurtigere, forklarer Mikkel Wichmann.

Udover produkter fra Domino Printing Systems vil Domino Systems også vise produkter fra AstroNova, som omfatter overprinteren TrojanLabel T3-OPX samt tre forskellige printer QuickLabel-printere (QLe-100, QL-120Xe og QL-300). https://dominosystems.dk/produktkategori/digitalt-print/

Har man en særligh interesse, vil Domino Systems invitere printhuse og etikettrykkerier til Dominos Digitale Center of Excellence i Amsterdam. Her kan kunderne se alle maskinerne live og tale med Dominos eksperter – hør mere om det på messen.

Interesserede kunder kan komme med ned til Domino Digital Printings democenter i Amsterdam.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01