Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

PUBLICERET: 14 June 2024
OPDATERET: 14 June
Fra venstre ses: Beatrice Fahlkvist, Rebecka Berntsson, Daniel Westlén, Anna-Karin Fondberg, Mattias Philipsson, Gerhard Bley, Johan Sjöberg, Mathias Karlsson och Evelina Galli.

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid: Bæredygtighed, Produktionseffektivitet, Innovation og Emballage Trends. Nyt for i år er jubilæumsforedrag for at fejre Scanpacks 60-års jubilæum.

– Vi er meget glade for at kunne præsentere et seminarprogram med stor bredde og spændende foredragsholdere. Vores ambition er at give vores besøgende en bredere videnbase og nye perspektiver, siger Monika Ölund, Business Manager hos Scanpack.
Moderator for sceneprogrammet er Evelina Galli, en tech-nørd og etableret ekspertstemme inden for teknologi i både medier og på forskellige events.

Højdepunkter fra seminartprogrammet
  • Engangsbrug vs. flergangsbrug: hvad er egentlig bedst for miljøet? Daniel Westlén, statssekretær hos Sveriges klima- og miljøminister
  • Fra PPWR til Site Zero – hvordan passer de sammen? Mattias Philipsson, administrerende direktør, svensk plastgenbrug
  • Scanpack Talks: Emballageindustrien gennem 60 år – hvilke udfordringer og muligheder venter? Anna Jonhed, administrerende direktør, Rottneros
  • Paneldebat: På vej mod et cirkulært og bæredygtigt emballagemarked – hvad laver den svenske bryggeriindustri, og hvad vil der egentlig ske med den klassiske redback? Panelet består af blandt andre Anna-Karin Fondberg, administrerende direktør for Sveriges Bryggerier og Åsa Stenmarck, ansvarlig for national plastkoordinering, Svensk Naturvårdscentral
  • Amazons arbejde med at fjerne ekstra emballage. Rebecka Berntsson, Public Policy Manager, Amazon
  • L’Oréals bæredygtige tilgang til en global udfordring. Beatrice Fahlkvist, Scientific & Regulatory Affairs Manager/Sustainability Lead, L’Oréal
  • Fremtiden er allerede startet. Gik du glip af det? Mathias Karlsson, medstifter, Mindact.ai
  • JUBILÆUMSFOREDRAG: God ledelse. Gerhard Bley, administrerende direktør, Norrmejerier
  • JUBILÆUMSFOREDRAG: Hvordan virksomheder påvirkes af sikkerhedssituationen. Johan Sjöberg, Ansvarlig for sikkerheds- og forsvarspolitiske spørgsmål hos Svenskt Erhverv
  • Flere programpunkter tilføjes løbende. Hele programmet er tilgængeligt på Scanpacks hjemmeside.
Fakta om Scanpacks seminarprogram

Indholdet af programmet udformes i samråd med Scanpacks Advisory board.
Programmet er gratis for besøgende på Scanpack og løber gennem hele messen.

Scanpack afholdes den 24.-25. oktober i Göteborg.

Læs videre

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Fleksible printer-løsninger fra Mutoh

Mutoh har udviklet en inkjet-rulleprinter som anvender Fujifilms AQUAFUZE-teknologi med en ny vandbaseret UV-blæk. Den vises på Drupa sammen med Direct-to-Object-printeren XpertJet 1462.
Mutoh_01

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

Fedrigoni køber papirfabrik af Arjowiggens

Fedrigoni Group har underskrevet en aftale med det engelsk-franske selskab Arjowiggings om købet af papirfabrikken Guarro Casas.
Guarro-Casas

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01