Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

PUBLICERET: 13 June 2024
OPDATERET: 15 July

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende, hvor de skal designe en reception til en fiktiv virksomhed, afgøres på Sign Print & Pack i Odense 18. – 19. september 2024.

Deltagelse er gratis. Både enkeltpersoner og teams kan deltage. Vind op til 15.000. Læs mere om praktik og deadlines nedenfor.

En kreativ konkurrence for morgendagens designere

På den kommende Sign Print & Pack-messe i Odense introduceres en innovativ og spændende konkurrence, der henvender sig til studerende indenfor visuel kommunikation, arkitektur og formgivning. Den har fået navnet ECO Interior Award 2024 og deltagelse er gratis.

Denne konkurrence byder på en unik mulighed for at vise de studerendes kreative talenter og samtidigt blive en del af en betydningsfuld brancheudvikling og inspiration til virksomheder, til at skabe spændende og fantasifulde rammer i det første rum, hvor de møder deres kunder.

Opgaven: Design en reception

De studerende får til opgave at designe en reception for en fiktiv virksomhed. Udfordringen består i at foliere en model, der inkluderer et gulv på 1000 x 2000 mm, en receptionsdisk på 600 x 1100 x 350 mm og en bagvæg på 1000 x 2500 mm (Bredde x Højde x Dybde).

Fra idé til virkelighed

De 20 bedste forslag vil blive valgt ud og folieret på modellerne af AGI og Fespa Danmark, der sørger for, at en professionel person monterer det hele.
Dette vil give de studerende mulighed for at se deres designs komme til live på en måde, der er både professionel og inspirerende.

Digital platform og deltagelse

For at gøre deltagelsen så let og engagerende som muligt, har ECO Interior Award 2024 skabt en hjemmeside – se den HER.
Her kan de studerende finde alle nødvendige informationer, den 3D-model de skal arbejde med, samt et sted at tilmelde sig og registrere deres bidrag.
Den 15. juni vil kommunikationen med skolerne intensiveres for at sikre, at alle har tid til at lege med deres designs og få mest muligt ud af konkurrencen.

Deadline og præmier

Deadline for indlevering af forslag er den 1. september. Herefter vil en jury udvælge de bedste designs, som både vil modtage juryens pris og have mulighed for at vinde de besøgendes stemme på messen. Vinderne kan se frem til attraktive præmier på henholdsvis 15.000, 10.000 og 5.000 DKK.

Jury
  • Janne Høgshøj, direktør Danish Connection, grafiker og formand for 800 grafikere i Visuelt Forum
  • Lise Agerbæk, lektor Digital Konceptudvikling, UCL Erhvervsakademi, Cand Mag. og grafisk designer.
  • Jan Thaulow Nielsen, grafisk designer og grafonom, tidligere Creative Director, Ehrhorn Hummerston og Senior Designer, Bysted A/S
Pressemøde og offentlig præsentation

Før messens åbning vil et pressemøde præsentere de færdige forslag.
Der er håb om, at TV vil dække begivenheden, hvilket vil give de studerende endnu mere eksponering og anerkendelse.

En inspirationskilde for den grafiske branche og deres kunder

ECO Interior Award 2024 er ikke kun en mulighed for de studerende til at udfolde deres kreative potentiale, men også en inspirationskilde for den grafiske branches kunder til at forny og modernisere deres receptioner, kontorer og mødelokaler, så de bliver mere inspirerende og skaber et mere innovativt miljø for medarbejdere og kunder.

Så gør jer klar til at opleve fremtidens receptioner, når de dygtigste unge designere viser deres talenter frem på SIPP i Odense.

Projektleder og PR:
Janne Høgshøj, direktør Danish Connection. Email: mail@danishconnection.dk

Projektleder Sign Print & Pack
Lars Jensen, projektleder AGI. Email: lars.jensen@agi.dk
Christian Wallteg, projektleder AGI. Email: christian.wallteg@agi.se

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01