International Paper overhaler Mondi indenom

PUBLICERET: 18 April 2024
OPDATERET: 18 April
Pressefoto (lånt os DS Smith).

Vi kunne fornylig fortælle, at papirgiganten Mondi og DS Smith var blevet enige om indholdet i en handel, hvor Mondi købte DS Smith. Nu meddeler det amerikanske International Paper, at de har købt DS Smith.

I en pressemeddelelse skriver de: International Paper (IP) og DS Smith er nået til enighed om vilkårene for en anbefalet kombination af alle aktier, hvilket skaber en virkelig global leder inden for bæredygtige emballageløsninger. Handelen forventes afsluttet i fjerde kvartal af 2024.

– At gå sammen med DS Smith er et logisk skridt i IPs strategi for at drive profitabel vækst ved at styrke vores globale emballageforretning, siger Mark S. Sutton, bestyrelsesformand og administrerende direktør for IP. – DS Smith er førende inden for emballageløsninger med en omfattende rækkevidde på tværs af Europa, som komplementerer IP’s muligheder og vil accelerere vores vækst gennem innovation og bæredygtighed. Vi er overbeviste om, at denne kombination vil skabe betydelig værdi for vores medarbejdere, kunder og aktionærer.

CEO for DS Smith, Miles Roberts, udtaler:
– Sammenlægningen med IP er en attraktiv mulighed for at skabe en virkelig international leder af bæredygtige emballageløsninger, der er godt positioneret på attraktive og voksende markeder i hele Europa og Nordamerika.
Jeg er stolt af alt det, DS Smith har opnået til dato, og er sikker på, at forretningen vil fortsætte med at blomstre som en del af en kombineret koncern med IP på grund af kapaciteten og det fortsatte engagement. vores kolleger.”

Læs videre

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

Nyt tilbud til professionelle grafiske indkøbere

Print.com er et nyt online tilbud til professionelle grafiske indkøbere i Danmark.
printcom

Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.
egoitag_drupa

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01