Automatiseret og forbundet – Horizon på Drupa 2024

PUBLICERET: 1 April 2024
OPDATERET: 11 April
Fuldt automatiseret: De samlede bogblokke palleteres af en robotarm. Bagefter transporteres de med AGV til videre bearbejdning. Pressefoto.

Horizon har planer om en stærk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mere end 1.600 m² vil fokus vil være på fuldautomatiserede systemer og end-to-end workflows.

Dette bliver suppleret med robotteknologi og intelligente transportsystemer for at optimere effektiviteten. Det, der binder det hele sammen, er, det cloud-baserede workflow system iCE LiNK og Horizons tætte samarbejde med branchepartnere, skriver de i en pressemeddelelse

Smart bogproduktion

Inden for limbinding vil Horizon præsentere forskellige systemer til inline bogproduktion af korte til mellemstore oplag. Forarbejdningen fra både rulle- og ark-applikationer vil blive vist –nogle direkte forbundet med digitale printsystemer.

Bearbejdningen af bogblokke til både til både softcover- og hardcover-produktion vil også blive evist. For at demonstrere automatiserede processer som i en smart fabrik, palleteres de klargjorte bogblokke af en robotarm og transporteres af en AGV til videre behandling – uden manuel indgriben.

Fuldautomatisk hæfteproduktion

Med den pålidelige StitchLiner-serie vil Horizon bevise, hvor let fuldautomatisk brochureproduktion kan være. Besøgende kan se frem til jobskift med forskellige brochuretykkelser, ensartet kvalitet og ingen opsætningstider. Forskellige fremføringssystemer gør det muligt at behandle digitalt trykte ruller og ark såvel som konventionelt fremstillede trykark.

Verdens premiere på ny samlehæfter

Ud over interessante nye funktioner til eksisterende systemer vil et nyt perfekt bindemiddel og en ny samlehæfter også fejre deres verdenspremiere på Drupa 2024.
Alle udstillede maskiner vil også være tilsluttet iCE LiNK. Udover at overvåge produktionsstatus for hver enkelt maskine i realtid, muliggør den cloud-baserede workflow-tjeneste også forebyggende vedligeholdelsesstyring og afsendelse af jobdata til maskinen. For at sikre en jævn arbejdsgang fra prepress til efterbehandling, opretholder Horizon tætte partnerskaber med alle velkendte workflow- og softwarespecialister.

Læs videre

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder