MultiMarketing investerer i en ny HP Indigo etiketprinter

PUBLICERET: 24 March 2024
OPDATERET: 24 March
Billede lånt på MultiMarketings hjemmeside.

MultiMarketing A/S, som især er kendte for at kunne levere promotion-artikler fra en række store drikkevare-brands som Aqua d’Or, Astoria, The Man Behind og Rekorderlig, har investeret i en ny etiketprinter med henblik på at imødekomme kundernes behov for hurtig og pålidelig levering af produkter i højeste kvalitet.

Den nye HP-printer skal bl.a. forsyne vandflasker med specielle etiketter til promotion-brug. På billedet ses  direktør Palle Østergaard. Foto: Søren Winsløw

Den nye etiketprinter er en en opgardering fra en HP Indigo 6600 til en HP Indigom 6900, som bl.a. er udstyret med syv farver for at sikre høj kvalitet og farverig etiketproduktion.

Denne strategiske investering gør det muligt for MultiMarketing at håndtere hele produktionsprocessen internt. Gennem denne investering sigter MultiMarketing A/S mod at eliminere afhængigheden af leveringstider fra eksterne producenter og tilbyde sine kunder hurtigere og mere fleksible trykløsninger.

– Investeringen i HP Indigo’en er en nøglekomponent i at styrke vores interne produktionskapacitet og imødekomme vores kunders behov endnu mere effektivt. Vi er overbeviste om, at den øgede farvepræcision og fleksibilitet i pressen vil give os en konkurrencefordel på markedet, udtaler Palle Østergaard, administrerende direktør for MultiMarketing A/S.

Læs videre

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

Vikiallo introducerer ‘Scan og bestil’

Vikiallo har gjort det endnu mere enkelt at bestille.
Screenshot

Avistrykkeriet i Ringsted lukker

Sjællandske Medier meddeler, at de nu samler alle deres trykopgaver på Avistrykkeriet Nordvestsjælland i Holbæk.
sn-lukker-trykkeri

IPS Individual Packaging Solutions køber endnu en emballagefabrik

E. Michaelis & Co. fortsætter via deres emballagefirma IPS strategien med at udvide i vækstområder ved at købe endnu en emballagefabrik.
IGEPA_foto

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder