Et værktøj til alle processer i skiltefirmaet

Foto: Søren Winsløw
PUBLICERET: 20 March 2024
OPDATERET: 20 March
Multiline software er opbygget af 14 moduler, der kan sammensættes vilkårligt. På billedet ses marketingchef Jef Stoffels.

Det belgiske softwarefirma Dataline Solutions har udviklet den modulopbyggede software Multiline til styring af alle funktioner i en skiltevirksomhed, eller en hvilken som helst anden grafisk virksomhed.

14 forskellige moduler kan sættes vilkårligt sammen i Datalines software-løsning Multiline.
Det gælder alt fra kunderelationer (CRM), kalkulationer og tilbud, pre-flighting, ordreoprettelse og bekræftelse, internt workflow, analyse og rapportering, fakturering, lagerbeholdning m.m.

Marketing ansvarlig Jef Stoffels, der tidligere har været i en tilsvarende position hos ESKO, fortæller, at de fleste starter med at opbygge et CRM-system til håndtering af kunderelationer. Derfra går de typisk videre til ordreoprettelse eller varelagerstyring. Fidusen er, at man kan hælde på efterhånden som behovene opstår. Integrationen står Dataline for.

Version 6.0, som bliver præsenteret på FESPA, har som noget nyt, at flere af de enkle og mere adminstrative prepress-funktioner kan udføres af det administrative personale. Det sænker flaskehals-belastningen i prepress og gør at flere opgaver kan produceres til tiden, siger Jef Stoffels.

De har også udviklet apps der gør at man kan overvåge systemet fra en vilkårlig smartphone eller tablet, og bl.a. kan godkende eksterne opgaver.

En solid base

Dataline har i dag mere end 1.000 virksomheder som kunder med flere end 10.000 brugere. Dataline er en belgisk virksomhed med 60 ansatte. I Danmark optræder NIZE equipment som en slags partner. Direktør Lars Nikolajsen fra NIZE equipment forklarer:

– Vi hverken sælger eller supporterer Multiline. Men hvis vi ser et behov hos en af vores kunder, så foreslår vi Multiline som en løsning. Herefter tager Dataline selv over. Det sker typisk ved at kunden interviewes i et par timer om, hvordan deres produktion er skruet sammen og hvilke udfordringer de står med. Efter interviewet sammensættes en demo, der skal vise, hvordan kundens udfordringer kan løses. Nogle gange skal der et par demoer til, men de går meget seriøst til værks.

Jef Stoffels fortæller afslutningsvis, at de på DRUPA vil vi vise nogle nye løsninger baseret på AI (kunstig intelligens), men vil ikke tale mere om det på nuværende tidspunkt.

Læs videre

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Forbedrede funktioner i Packz 10 fra Hybrid Software

Med den seneste version af PDF-editoren i Packz åbnes der for øget automatiseringo og derigennem højere produktiviteten for etiket- og emballageproducenter.
packz_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand