Proforma og Badgeland fusionerer

PUBLICERET: 20 February 2024
OPDATERET: 20 February
Teglbækvej 6 i Hasselager, hvor Reklameland A/S ligger, og hvor Proforma flytter tilbage til efter seks år i Hørning. Pressefoto.

Pr. 1. marts 2024 fusionerer Proforma A/S og Badgeland A/S under det nye hovednavn Reklameland A/S.

Proforma A/S fortsætter under sit nuværende navn samt med hjemmesiden proforma.dk som stadig vil have fokus på reklame- og julegaver, men nu som en del af Reklameland A/S.

Charlotte Christensen og Jens Kjær fra Proforma fortsætter som hidtil, mens Peter Aabeling har valgt at gå på pension efter mange år i branchen.

– Det er en perfekt tilføjelse til vores portefølje og den nye samlede virksomhed kommer til at stå meget stærkere på det danske marked, siger Thomas Hansen, som nu er indehaver og daglig leder af Reklameland og tilføjer:

– Hos Proforma vil du opleve, at kun fantasien sætter grænser. Vi er specialister i at udføre gave og reklameløsninger af enhver art, og vi hjælper gerne med at føre din idé ud i livet, eller udvikle den sammen med dig. Vi servicerer både store og små virksomheder, og vi lægger vægt på at give en personlig betjening samt at være fleksible gennem hele processen,

Reklameland kommer til at være paraplykoncernen for de forskellige brands Badgeland og Stickerland og fra den 1. marts altså også Proforma. Proforma, som lige nu holder til i Hørning, kommer lidt pudsigt til at rykke tilbage til deres gamle domicil på Teglbækvej 6 i Hasselager, som Badgeland købte tilbage i 2018.

Læs videre

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

Nyt tilbud til professionelle grafiske indkøbere

Print.com er et nyt online tilbud til professionelle grafiske indkøbere i Danmark.
printcom

Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.
egoitag_drupa

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01