Koncernen bag FK Distribution køber ind i Sverige

Foto: Anja Degerholm
PUBLICERET: 2 January 2024
OPDATERET: 2 January
SDRs nye ejer North Media driver allerede lignende virksomhed i Danmark, FK Distribution.

Den danske koncern North Media køber Svensk Direktreklam (SDR) af Ge-Te Media. North Media ser gode muligheder for at udvikle SDR yderligere og vokse uden for Danmark.

North Media udvikler og leverer fysiske og digitale platforme inden for business to consumer markedet og ejer FK Distribution, BoligPortal i Danmark og BostadsPortal i Sverige. Selskabets administrerende direktør, Lasse Ingemann Brodt, siger i en pressemeddelelse i anledning af opkøbet, at SDR er en meget interessant forretning, der har udviklet sig stærkt ligesom den tilsvarende forretning i Danmark, FK Distribution.

– Begge forretninger er fantastisk gode til at skabe værdi for både detailhandel og forbrugere ved at distribuere adresseløse tryksager og lokale gratisaviser effektivt og målrettet i stor skala. Vi ser gode muligheder for at videreudvikle SDR og samtidig styrke vores produktudbud i både Danmark og Sverige. Handlen er helt i tråd med vores koncernstrategi, hvilket betyder, at North Media skal vokse uden for Danmark. Vi har mange års erfaring med at drive volumenbaseret drift, så SDR er et naturligt køb for os, siger han.

Selve overtagelsen af SDR med datterselskaber (Malmixx Projekt, Reklog) og EGRO Konsult skulle være effektiv med udgangen af 2023.

Ifølge Svensk Direktreklams administrerende direktør, Henrik Olsson, ændrer ejerskiftet ikke noget for SDR i øjeblikket, og selskabet vil fremover blive drevet som et selvstændigt datterselskab af North Media.

– Jeg er overbevist om, at North Media bliver en god ejer af SDR-selskaberne. De har et langsigtet perspektiv og har drevet distributionsvirksomhed i Sverige i lang tid, siger Henrik Olsson og fortsætter:

– SDR har i løbet af året haft god vækst og udvikling i at levere husstandsomdelte tryksager til svenske husholdninger. Forskning viser, at de når ud til flere forbrugere, læses længere og flere gange end andre medier. Herigennem skaber vi stærke effekter for vores kunder og det vil vi blive ved med, sammen med det høje serviceniveau, som vores kunder er vant til og kan forvente.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01