Skrannies Skilte & Reklame skifter ejer

PUBLICERET: 21 December 2023
OPDATERET: 21 December
Bag generationsskiftet står den hidtidige ejer Anni Christensen (Skrannie), mangeårog medarbejder Stefanie Sandbæk Jørgensen og direktør for Thy Erhvervsinvest, Lars Facius.

Når medarbejderne hos Skrannies Skilte & Reklame møder ind efter nytår, er det med en ny ejer. Pr. 1/1 2024 overtager Stefanie Sandbæk Jørgensen Skrannies Skilte & Reklame, og et generationsskifte i virksomheden påbegyndes i samarbejde med Thy Erhvervsinvest.

Efter 34 år som selvstændig, er Skrannie (Anni Christensen) parat til at drosle ned, for at kunne nyde sit otium sammen med familien og skabe tid og rum til nye oplevelser. Skrannie startede som selvstændig i 1989, og har sidenhen bygget virksomheden op til den i dag 800m2 store skilteproduktion på Tigervej med otte ansatte. ´

– Det er ikke nogen hemmelighed, at det naturligvis er en svær beslutning at overdrage sit hjertebarn til andre hænder, men efter mange overvejelser, har affundet mig med det. Og det er en stor glæde, at jeg kanoverdrage virksomheden til en betroet medarbejder, da jeg ønsker at den skal drives videre i samme ånd, siger Skrannie.

Stefanie Sandbæk Jørgensen har til januar været ansat i virksomheden i 10 år, hvor hun startede i erhvervspraktik efter skoleforløbet i Aalborg som Grafisk Designteknolog. Sidenhen blev hun ansat først på deltid grundet andet erhverv og efterfølgende fuldtidsansat. Stefanie kender derfor virksomheden rigtig godt, og har også bidraget til udviklingen de seneste år, hvor projektstyring og ledelse også har været en del af arbejdsopgaverne.

– Jeg er stolt over, at Skrannie har valgt mig til at videreføre hendes livsværk, og ikke mindst meget taknemmelig for at få denne chance for at blive selvstændig i en så veletableret virksomhed ved hjælp af Thy Erhvervsinvest. Jeg ser frem til fortsat at skulle samarbejde med mine dygtige kollegaer om at løse kundernes spændende opgaver, og glæder mig over fremadrettet at kunne kalde dem for mine medarbejdere. Vi har et stærkt socialt bånd og dækker hinanden godt på faglige kompetencer, hvilket giver mig en god grobund og forståelse for den fremtidige ledelsec, siger Stefanie Sandbæk Jørgensen.

Thy Erhvervsinvest er et selvstændigt investeringsselskab, der er stiftet af en gruppe af lokale erhvervsfolk, som har en fælles vision om at støtte op om og udvikle erhvervslivet i Thy.

– Formålet med Thy Erhvervsinvest er blandt andet, at være med til at sikre et succesfuldt generationsskifte af vores lokale virksomheder, så derfor er områdets mest ikoniske og navnkundige skiltefirma naturligvis en vigtig case for os. Vi hjælper med kapital, sparring og viden, og vi ser frem til at følge Stefanie i den fremtidige drift og udvikling af virksomheden, Siger Lars Facius, direktør i Thy Erhvervsinvest.

Skrannie hopper dog ikke helt af vognen endnu, da Stefanie i øjeblikket er på barsel. Skrannie fortsætter derfor på ledelsesposten ind til Stefanie vender tilbage til juni.

– Det er en lidt speciel situation at skulle overtage en virksomhed, som man ikke selv kan drive fra starten, men jeg stoler naturligvis på, at Skrannie fortsat vil lede den, som var det hendes egen. Jeg ser meget frem til at komme tilbage efter endt barsel med en ny kasket på, og her forbliver Skrannie heldigvis stadig en del af teamet i en rum tid endnu, så jeg har hendes mangeårige erfaring at læne mig op ad. Mine medarbejdere og jeg vil fortsat drive stedet i Skrannies ånd med højt humør og karakteristisk latter med de samme produkter som altid, siger Stefanie Sandbæk Jørgensen.

Læs videre

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

Nyt tilbud til professionelle grafiske indkøbere

Print.com er et nyt online tilbud til professionelle grafiske indkøbere i Danmark.
printcom

Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.
egoitag_drupa

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01