Müller Martini køber Hunkeler

PUBLICERET: 6 December 2023
OPDATERET: 6 December
Virksomhedsoverdragelse mellem de to ejerfamilier:. Fra venstre mod højre ses Stefan Hunkeler (formand for bestyrelsen for Hunkeler AG), Michel Hunkeler (delegeret for bestyrelsen for Hunkeler AG), Bruno Müller (administrerende direktør Müller Martini AG), Rudolf Müller (ejer og medlem af bestyrelsen Müller-Martini AG), Daniel Erni (CEO Hunkeler AG), Franz Hunkeler (Hunkeler AG)

Efter nøje overvejelse har familierne bag de to firmaer besluttet at fusionere Hunkeler Group med Müller Martini Group.

Müller Martini Holding AG har erhvervet alle aktierne i Hunkeler Group. Med denne transaktion har familien Hunkeler og Crédit Mutuel Equity solgt alle deres aktier til Müller Martini. Parterne er blevet enige om ikke at oplyse købesummen.

Hunkeler AG og Müller Martini AG er begge globale markedsledere med innovative løsninger til post-print papirbehandling. Begge virksomheder fokuserer deres innovative styrke på produktion af individualiserede printprodukter i en automatiseret smart fabrik.

Hunkeler og Müller Martini har været meget tætte i mange år. Den lange og succesrige historie begyndte under 2. Verdenskrig, hvor Hans Müller arbejdede for Hunkeler som maskiningeniør, inden han i 1946 startede sin egen virksomhed og grundlagde virksomheden Hans Müller / Grapha. Disse gode relationer er blevet opretholdt i årtier. Den lokale nærhed i Zofingen-regionen og det allerede eksisterende og succesrige partnerskab inden for maskin- og komponentbranchen udgør et ideelt udgangspunkt for et endnu tættere samarbejde i fremtiden.

Ved at gå sammen ser begge virksomheder store muligheder for at samle deres innovationsaktiviteter og i fremtiden tjene deres globale kundebase endnu bedre gennem fælles salgs- og serviceaktiviteter. De to ejerfamilier har derfor besluttet sig for denne strategiske transaktion, der førte til Müller Martini AG’s køb af Hunkeler AG.

Bruno Müller siger: – Den grafiske industri er i konstant forandring og efterlyser løbende nye innovationer. Ved at kombinere nøglekomponenterne i de to virksomheder, såsom personale, ekspertise og teknologi, vil vi være i stand til at betjene vores globale kundekreds endnu bedre løsninger i fremtiden.

Læs videre

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

Scandinavian Print Group overtager Step Print Power

Det Svendborg-baserede trykkeri Step Print Power er pr. 1. juni blevet overtaget af Scandinavian Print Group.
esben_step

Scandinavian Print Group slår dørene op

Fredag den 14. juni er det 25 år siden, at Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede et firma med adresse i Esbens lejlighed på Kystvejen i Aarhus. Det fejrer de nu med et åbent hus, hvor alle er velkommen.
esben_SGP

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01