Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

Foto: GMG og HP pressefotos
PUBLICERET: 29 November 2023
OPDATERET: 30 November

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.

Ideen er i sig selv overraskende: Korrektur til digitaltryk? Indtil i dag er fremstilling af prøvetryk på selve produktionsmaskinen en ret almindelig proces. Det er dog dyrt at bruge en HP Indigo til korrektur. Derfor giver det mening at have en ‘rigtig’ prøvetryksenhed, der sammen med GMG ColorProof viser præcis, hvad der vil ske i Indigoen. Det er ikke kun pålideligt, men også meget omkostningseffektivt, ifølge GMG og HP.

– Korrekturløsningen fra GMG er en langt bedre løsning sammenlignet med proof-on-press-strategien, udtaler Birgit Plautz, Manager of Technical Services hos GMG Americas. – Sammen med vores partnere fra HP har vi spurgt forskellige brugere i USA om deres vurdering, og alle er enige om, at en HP Indigo skal gøre præcis, hvad den er lavet til – nemlig produktionsprint.

– Med GMG-løsningen ved vi præcis, hvordan slutresultatet vil se ud uden at skulle have gang hele trykmaskine, bekræfter George Hlad fra Resource Label, som har været med til at teste løsningen.

Fokus på omkostningseffektivitet

Ud over den store forudsigelighed, med brugen af GMG ColorProof, ligger det primære fokus i løsningens omkostningseffektivitet. På blot en enkelt prøve kan omkostningsforskellen mellem korrektur på HP Indigo vs HP DesignJet med GMG ColorProof løbe op i hundredvis af Euro – og da de fleste virksomheder printer tusindvis af job om måneden, vil det hurtigt tjene sig hjem.

GMG har udviklet en omkostningsberegner, der illustrerer de potentielle omkostningsbesparelser. Beregneren giver også kunderne mulighed for at indtaste deres egne værdier for at afspejle deres særlige maskin- og produktionsomkostninger, som kan variere fra en virksomhed til virksomhed.

– GMG er kendt for deres højkvalitets prøvetryks-løsninger, siger Gershon Alon, Head of Software Solutions hos HP Indigo. – Vores kunder nyder allerede godt af besparelser i produktionstid og materialer med GMG off-press proofing, og nu kan de bruge HP DesignJet Z9+ til proofing. HP Indigo fortsætter med at arbejde med GMG for at maksimere produktionseffektiviteten og reducere TCO for vores fælles kunder.

GMG ColorProof til HP DesignJet Z9+ er kommercielt tilgængelig.

Læs videre

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Forbedrede funktioner i Packz 10 fra Hybrid Software

Med den seneste version af PDF-editoren i Packz åbnes der for øget automatiseringo og derigennem højere produktiviteten for etiket- og emballageproducenter.
packz_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand