Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

PUBLICERET: 28 November 2023
OPDATERET: 28 November

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17 for at opleve hele spektret af nye funktioner og forbedringer.

Højdepunkterne i den nye version inkluderer den officielle support af mac OS Sonoma, integrationen af Adobe PDF Print Engine 6.2, mere end 30 nye drivere samt en række af nye funktioner til at lette farvestyring, udskrivning og skæreopgaver.

Arnaud Fabre, produktchef hos Caldera, siger:
– Vi forbliver på forkant med vores PDF-ydelser med integrationen af den seneste version af Adobe PDF Print Engine. Den vil sikre kompatibilitet med Adobe Creative Suites udvikling, og garantere præcis gengivelse af alle PDF-filer.

Farve er altafgørende ved digital udskrivning, og version 17 byder på en række kraftfulde farvestyringsfunktioner, der hjælper brugerne med at levere de bedst mulige resultater.
Med den nye version kan brugere dele deres staffagefarvebiblioteker, en meget efterspurgt funktion, der markant fremskynder opsætningen af nye arbejdsstationer.
Inden for EasyMedia, Calderas farvestyringsmodul, får brugerne mulighed for at vælge formlen til måling af farveafstande, hvilket sikrer den største nøjagtighed for en bred vifte af medier.
Desuden kan de aktivere den automatiske udjævning, hvilket effektivt forbedrer lineariseringskurver og eliminerer unøjagtigheder i farvemålinger.
Derudover giver Caldera fortsat officiel adgang til spotfarvebiblioteker, herunder Pantone, RAL og HKS, hvilket forenkler processen med at opnå præcise mærkefarver. Med version 17 kan alle brugere nyde de seneste tilføjelser af PANTONE Solid Coated V5 og Solid Uncoated V5 for en endnu mere omfattende farvepalet.

Spar op til 35% på farven

Brugere med et CalderaCare-abonnement vil nu få tildelt én InkPerformer-licens til én printer, en løsning, der kan reducere blækforbruget med op til 35 % og derved reducere produktionsomkostningerne betydeligt og dermed forbedre avancerne. Derudover introducerer Caldera sin egen REST API, der muliggør integration med tredjepartsapplikationer såsom webshops eller ERP-software. REST API baner vejen for mere effektiv joboprettelse og forbedret omkostningssporing.

Avanceret skalering og mønstergentagelser

Derudover er den bikubiske resampling-funktion blevet indarbejdet i CalderaRIP, hvilket gør det muligt for operatører at forstørre billeder uden problemer med pixelering, hvilket resulterer i skarpere og mere detaljeret output. SmartImport & PrintProof-funktionerne forbliver også eksklusive for CalderaCare-abonnenter – og med version 17 kan brugere udnytte ‘repeat_y’-metadataene i SmartImport til at indstille det ønskede antal vertikale mønstergentagelser, hvilket åbner døren for automatisk tapetproduktion.

Caldera RIP forhandles i Danmark af blandt andre Vikiallo og NIZE equipment.

Læs videre

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Forbedrede funktioner i Packz 10 fra Hybrid Software

Med den seneste version af PDF-editoren i Packz åbnes der for øget automatiseringo og derigennem højere produktiviteten for etiket- og emballageproducenter.
packz_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand