Bedre nedetids- og vedligeholdsstyring med Printvis

Foto: Pixabay
PUBLICERET: 14 November 2023
OPDATERET: 14 November

PrintVis, der leverer print management-løsninger til trykkerier, label- og emballagevirksomheder, har indledt et samarbejde med Dynaway, som er leverandør af løsninger til Enterprise Asset Management (EAM). Resultatet af dette samarbejde er Dynaway EAM PrintVis, der nu er tilgængelig på Microsoft AppSource.

Integrationen, der hedder ’Dynaway EAM PrintVis’, er designet til at forbedre produktionsstyring, forlænge levetiden af udstyr og øge produktionen ved at reducere nedetid for udstyr og administrere vedligeholdelsesomkostninger.
Den skal hjælpe grafiske virksomheder med at lette arbejdet med vedligehold, samt få kontrol over nedetids-hændelser og kapacitets-blokeringer. Samtidig giver systemet et omfattende indblik i vedligeholdelsesaktiviteter gennem nedetidsregistreringer tilknyttet de enkelte arbejdsordre.

Løsningen sikrer, at det ikke kun er vedligeholdelsespersonale, men også andet relevant personale, der har mulighed for at initiere vedligeholdelsesanmodninger. Denne tilgang styrker samarbejdet og sikrer, at alle aktivt kan deltage i vedligeholdelsesprocessen. Brugerne har mulighed for at udføre en bred vifte af handlinger, som giver en strømlinet og fokuseret arbejdsgang, skriver PrintVis i en pressemeddelelse.

Det såkaldte ’Asset Activity Board’ der er udviklet til denne integration, giver realtidsinformation om igangværende aktiviteter inden for et bestemt omkostningscenter. Den øjeblikkelige synlighed letter ressourceallokering og planlægning.
Opsætningen af Asset Activity Board giver mulighed for tilpasning af labels, tool-tips og farvekoder, som sikrer, at brugeroplevelsen tilpasses virksomhedens behov og forbedrer informationsadgangen.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6