Hexis og Roland går sammen om workshops

Foto: Christel Juhl Meinhardt m.fl.
PUBLICERET: 13 November 2023
OPDATERET: 13 November
Christel Juhl Meinhardt fra Hexis og Martin Sigsgaard fra Roland DG ser store mulighed i deres samarbejde.

Der er nye boller på suppen, når Hexis inviterer til kursus og workshops. Et tættere samarbejde med bl.a. Roland DG gør, at man ikke længere behøver at tage til Sverige for at lære mere om Hexis’ foliematerialer.

Tidligere på året blev der afholdt kursus i bilindpakning, hvor FESPA-verdensmesteren Simon Manley Jokumsen var instruktør. Hexis informerede om materialer og Roland DG lagde deres fremragende demofaciliteter i Farum til. Her er både et inspirerende kreativt område, udstilling af printere og skæreplottere og ikke mindst plads til bilindpakning.

– Det var et mega-godt arrangement, siger Christel Juhl Meinhardt fra Hexis, som også fortæller, at udover at være verdens bedste car-wrapper er Simon også uddannet Hex’pert (certificeret Hexis trainer). På det kommende event vil Hexis’ svenske Hex’pert Ola Gustafsson være trainer. De danske konsulenter vil ligeledes være til stede.

Simon Manley Jokumsen (med ansigtet mod kameraet) instruerer en kursist på bilindpakningskurset tidligere på året.
Workshops i november og december

Allerede den 21. november slår Roland DG dørene op for et nyt 2×3-timers hands-on event i BodyFence. Her vil man, både som nybegynder og mere erfaren, kunne afprøve BodyFence-folier og få en kvalificeret diskussion med instruktøren, som ved alt om produktet.

Efterfølgende gentages kurset hos Nize Equipment den 22. november.

I december står den atter på Troubleshooting i bilindpakning hos bl.a. Roland, Nize Equipment og Foliefashion. Det bliver formentlig den 5., 12. og 14. december, men hold øje med Hexis’ Facebook og Linkedin sider.

Udnyt faciliteterne

Salgschef for Roland DG Nordic, Martin Sigsgaard, siger:

– Vi har et virkeligt godt samarbejde med Hexis. De har nogle gode produkter og en super support.
Så det er en fornøjelse for os, at stille vores nordiske demofaciliteter til rådighed for et yderst relevant publikum. Det giver os chancen for at komme i dialog med brugerne og selvfølgelig også at vise, hvad vi har at byde på.

Martin Sigsgaard drømmer om, at der bliver endnu mere aktivitet i deres demolokaler. Han fortæller:

– Vi afholder forhandlerkurser for hele Norden og vi foretager næsten dagligt test af den ene eller anden art. Men i al beskedenhed, så er vores faciliteter så gode, at jeg synes flere burde have glæde af dem. Det er et nordisk democenter og vi afholder derfor også VIP-arrangementer for kunder i hele Norden. Men der er plads til mere.

Roland DG sælger ikke direkte til kunder i Danmark, men via deres forhandlere som, på det grafiske marked, primært er Ricoh og Vikiallo, der også har adgang til at bruge democentret.

De har også plads til bilindpakning hos Roland DG i Farum.

Læs videre

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

Igepa køber Scandraft som integreres med Signcom

Signcoms ejer Igepa Group køber viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke i Sverige.
anders trillkott

Kunderne sætter dagsordenen på EWJ’s åbent hus-dag

Det er kunderne der bestemmer, når EWJ på torsdag den 23. november inviterer til åbent hus. Der er adgang fra 10-19 på Rosas Minde Vej 49 i Vejle Øst.
EWJ_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6