Mercury Print investerer i verdens hurtigste inkjet-printer

PUBLICERET: 10 November 2023
OPDATERET: 10 November
Mercury Print-holdet fra venstre: John Place (CEO) Doug Beck (Director of Operations) Mike Sturgis (Digital Pressroom Manager) og Jon Rivera (Digital Pressroom Supervisor).

Kodak annoncerer det første salg af sin KODAK PROSPER 7000 Turbo Press, som de betegner som verdens hurtigste inkjet-printer.

Kodak skriver i en pressemeddelelse, at de er stolte af, at Mercury Print Productions, som de første, har valgt en KODAK PROSPER 7000 Turbo Press. Mercury, der er baseret i Rochester i USA, har valgt den hurtigste rullebaserede inkjet-printer, der i øjeblikket er tilgængelig på markedet, for at udvide sin digitale højvolumen printkapacitet.

Mercury har været bruger af KODAK PROSPER Technology Solutions siden 2011 og har printet op til 10 millioner sider om dagen. De vil bruge den nye PROSPER 7000 Turbo Press til en bred vifte af printjob, herunder uddannelses-, handels- og børnebøger, personlig direct mail, transaktionsdokumenter samt kort til mellemlange emballageproduktioner, der kræver variable data.

KODAK PROSPER 7000 Turbo Press, verdens hurtigste inkjet-printer.
En fremtidssikret investering til gavn for Mercurys kunder

I en kommentar til Mercurys beslutning om at tilføje en PROSPER 7000 Turbo Press, forklarer John Place, administrerende direktør for Mercury Print Productions:

– Vores primære mål med denne investering er at forbedre vores produktionskapacitet, forbedre effektiviteten og tilbyde vores kunder et bredere udvalg af print-muligheder. Vi sigter efter at levere hurtigere ekspeditionstider, større substratfleksibilitet og -kapaciteter og ensartet udskriftskvalitet på tværs af forskellige substrater. Vi havde brug for endnu en presse, da vi har oplevet en markant stigning i efterspørgslen efter digitalt trykte produkter, da vores kunder fortsætter med at lede efter løsninger, der tilbyder offset-kvalitet og samtidig giver mulighed for den fleksibilitet, som inkjet giver. Det gør det muligt for vores kunder at bestille det, de har brug for, når de har brug for det.

Christian Schamberger, præsident for Mercury Print.

– Vores erfaring med Kodaks teknologi har været yderst tilfredsstillende. Kodak har et ry for at levere pålidelige og innovative printløsninger, og vi har et stærkt samarbejde med deres service- og supportteams, udtaler Christian Schamberger, præsident, og forklarede dermed Mercurys beslutning.

Et stort løft til Mercurys ’firepower’

Printeren er designet til månedlige printmængder på op til 239 millioner A4-sider og tilbyder printhastigheder på op til 410 mpm og en gennemstrømning på op til 5.523 A4-sider i minuttet. PROSPER 7000 Turbo Press har tre optimerede printtilstande – Quality, Performance og Turbo – som tillader en nem justering af printhastighed svaredne til den kvalitet som opgaverne kræver.

Med sin høje hastighed og produktivitet vil PROSPER 7000 Turbo Press øge Mercurys inkjet-kapacitet med 40-50 %.

Læs videre

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

Igepa køber Scandraft som integreres med Signcom

Signcoms ejer Igepa Group køber viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke i Sverige.
anders trillkott

Kunderne sætter dagsordenen på EWJ’s åbent hus-dag

Det er kunderne der bestemmer, når EWJ på torsdag den 23. november inviterer til åbent hus. Der er adgang fra 10-19 på Rosas Minde Vej 49 i Vejle Øst.
EWJ_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6