Fespa vender tilbage til Amsterdam

PUBLICERET: 8 November 2023
OPDATERET: 8 November
Fespa har tidligere været organiseret i Amsterdam i årene 2006, 2009, 2016 og 2021. Foto: Pressebillede

Fespa Global Print Expo blev sidst afholdt i Amsterdam i oktober 2021. Til foråret gør messen comeback i byen og på RAI Messecenter.

Næste år afholdes Fespa Global Print Expo, European Sign Expo og Personalization Experience den 19.-22. mart. Det er lidt tidligere end normalt, men skyldes at den store grafiske messe DRUPA afholdes i månedsskiftet maj-juni. Sideløbende med de tre skiltemesser afholdes også et særligt arrangement med fokus på sportstøj, kaldet Sportswear Pro.

Blandt de udstillere, der indtil videre har booket en stand, er kendte navne som Agfa, Antalis, D.gen, Kongsberg, Mimaki, Orafol og Swissqprint.

Muligheder i sigte

Det overordnede tema er “Muligheder”, det vil sige mulighederne med tryk, skiltefremstilling, personalisering og produktion af sports- og fritidstøj.

– I 2024 introducerer vi et sæt nye slogans, der repræsenterer en naturlig progression fra 2023-begivenhederne, hvor vi opfordrede besøgende til at opdage ‘nye perspektiver’. Slogans for Fespa 2024 er “Opportunities, Revealed” for Fespa Global Print Expo; “Opportunities, Illuminated” til European Sign Expo; “Opportunities, Created” for Sportswear Pro og “Opportunities, Reimagined” for personaliseringsoplevelse. Disse slogans fremhæver, hvordan der altid er noget nyt at lære, og hvordan de sektorer, som vores besøgende er aktive i, ofte er bredere, end de selv er klar over, siger Michael Ryan, direktør for Fespa Global Print Expo i en pressemeddelelse.

Lær noget nyt

Arrangementet i 2024 vil ligesom tidligere være vært for et konferenceprogram for både at udvide perspektiverne og lære de besøgende noget nyt. I forbindelse med Personalization Experience vil forskellige emner blive diskuteret, såsom hvordan personalisering kan bruges til at nå ud til en bredere kundebase, brugen af AI på dette område samt muligheder med sports- og fritidstøj i form af cirkulært design.

Der vil også være et “Personalize Make Wear”-arrangement for at vise eksempler på specialdesignet sportstøj. Der er også mulighed for at komme med en ekspert på en guidet produktionstur, for at se de seneste innovationer inden for sportstøj og sportsrelateret merchandise.

En verdensmester vil blive udnævnt

Bæredygtighedsarenaen “Sustainability Spotlight” vender tilbage i 2024, så besøgende kan lære mere om bæredygtige materialer og alternativer, og hvordan de kan reducere deres klimaaftryk.

Endelig vender World Wrap Masters konkurrencen også tilbage. De første to dage vil deltagerne konkurrere om titlen som Europamester, efterfulgt af en World Wrap Masters 2024-finale, hvor en verdensmester vil blive kåret. I 2023 var vinderen danske Simon Manley Jokumsen fra FolieFashion. Derudover vil der være live demoer med folieringseksperter.

Læs videre

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

Igepa køber Scandraft som integreres med Signcom

Signcoms ejer Igepa Group køber viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke i Sverige.
anders trillkott

Kunderne sætter dagsordenen på EWJ’s åbent hus-dag

Det er kunderne der bestemmer, når EWJ på torsdag den 23. november inviterer til åbent hus. Der er adgang fra 10-19 på Rosas Minde Vej 49 i Vejle Øst.
EWJ_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6