Ricoh lancerer verdens første B2 inkjet-printer af sin art

PUBLICERET: 31 October 2023
OPDATERET: 31 October

Ricoh annoncerer nu tilgængeligheden af deres ProTM Z75. Den første B2 dupleks inkjet-printer med vandbaserede farver.
Ifølge Ricoh, har den i beta-testen demonstreret sin evne til at tilbyde en klar vej fra offset til digital – med stor effektivitet, produktionsfleksibilitet og udvidede anvendelsesmuligheder.

Printeren vil være officielt tilgængelig for ordrer i EMEA fra november 2023. Med den mulighed for øjeblikkelig levering forventes stor interesse på tværs af internationale markeder.

Vellykket betatest

I juni 2022 gik Heeter Printing – en amerikansk full-service virksomhed – sammen med Ricoh for at fungere som den officielle beta-terster for den nye B2 inkjet printer.

Kirk Schlecker, President, Heeter Printing udtaler i den forbindelse:
– Pro Z75 er som et multiværktøj til vores drift. Den kombinerer billedkvalitet, effektivitet, stort format, substratfleksibilitet og økonomi, som samlet giver os mulighed for at sige ‘ja’ til flere job og levere en bedre oplevelse for vores kunder. Med den support, Ricoh giver og deres forpligtelse til at stå bag deres produkter, har Pro Z75 været en overbevisende oplevelse og, skulle jeg mene, et interessant produkt for enhver printserviceudbyder.

Ricoh Pro Z75 tilbyder printhastigheder på op til 4.500 ark i timen (SPH) ved lige udskrivning eller 2.250 SPH ved dupleks. Piezo-printhoveder i rustfrit stål giver en naturlig opløsning på 1.200 dpi ved alle hastigheder med fire-farve (CMYK) pigmentbaseret blæk, mens det proprietære tørresystem sikrer høj kvalitet, klar til øjeblikkelig efterbehandling. Ricoh Pro Z75 udvider også substratfleksibiliteten ved at håndtere både ubestrøgne, inkjet-behandlede og offsetcoatede medier i op til 400 g/m2 med en maksimal arkstørrelse på 585 mm x 750 mm.

Maskinen er bygget i kraftig offset-lignende kvalitet med avancerede, holdbare printhoveder som er designet til at maksimere maskinens oppetid. Ricoh har haft stor opmærksomhed på detaljer fra den luftstøttede arkfremføring, der minimerer problemer med fremføring og papirtransport, til den konfigurérbare stabler med høj kapacitet, der leverer nøjagtig papirstabling og strømliner hele jobprocessen.

En ‘game-changer’

Jan Brændholt, Product Business manager fra Ricoh Danmark, siger:

– Ricoh Pro Z75 er en sand ’Game-changer’ for trykkeribranchen. Med den er vi er klar til at revolutionere printindustrien.

– Den er designet til printvirksomheder, der håndterer store mængder job, som kræver pålidelig oppetid og betydelig gennemløbskapacitet. Den er desuden understøttet af Ricohs Professional Services-program. Kunder vil have adgang til klassens bedste workflow- og automatiseringsløsninger, såsom Richos TotalFlow BatchBuilder og deres Supervisor, plus EDGE-konsulenttjenesten for forretningsudvikling og komplette marketingløsninger såsom MarcomCentral, for at maksimere investeringsafkastet og forretningsværdi.

– Så hvis du er en printudbyder, der ønsker at være på forkant i den digitale tidsalder, er Ricoh Pro Z75 dit svar. Med Ricohs forpligtelse til at understøtte vores produkter og workflowløsninger, vil du være i stand til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter datadrevet kommunikation og levere førsteklasses resultater til dine kunder.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6