Ricoh lancerer verdens første B2 inkjet-printer af sin art

PUBLICERET: 31 October 2023
OPDATERET: 31 October

Ricoh annoncerer nu tilgængeligheden af deres ProTM Z75. Den første B2 dupleks inkjet-printer med vandbaserede farver.
Ifølge Ricoh, har den i beta-testen demonstreret sin evne til at tilbyde en klar vej fra offset til digital – med stor effektivitet, produktionsfleksibilitet og udvidede anvendelsesmuligheder.

Printeren vil være officielt tilgængelig for ordrer i EMEA fra november 2023. Med den mulighed for øjeblikkelig levering forventes stor interesse på tværs af internationale markeder.

Vellykket betatest

I juni 2022 gik Heeter Printing – en amerikansk full-service virksomhed – sammen med Ricoh for at fungere som den officielle beta-terster for den nye B2 inkjet printer.

Kirk Schlecker, President, Heeter Printing udtaler i den forbindelse:
– Pro Z75 er som et multiværktøj til vores drift. Den kombinerer billedkvalitet, effektivitet, stort format, substratfleksibilitet og økonomi, som samlet giver os mulighed for at sige ‘ja’ til flere job og levere en bedre oplevelse for vores kunder. Med den support, Ricoh giver og deres forpligtelse til at stå bag deres produkter, har Pro Z75 været en overbevisende oplevelse og, skulle jeg mene, et interessant produkt for enhver printserviceudbyder.

Ricoh Pro Z75 tilbyder printhastigheder på op til 4.500 ark i timen (SPH) ved lige udskrivning eller 2.250 SPH ved dupleks. Piezo-printhoveder i rustfrit stål giver en naturlig opløsning på 1.200 dpi ved alle hastigheder med fire-farve (CMYK) pigmentbaseret blæk, mens det proprietære tørresystem sikrer høj kvalitet, klar til øjeblikkelig efterbehandling. Ricoh Pro Z75 udvider også substratfleksibiliteten ved at håndtere både ubestrøgne, inkjet-behandlede og offsetcoatede medier i op til 400 g/m2 med en maksimal arkstørrelse på 585 mm x 750 mm.

Maskinen er bygget i kraftig offset-lignende kvalitet med avancerede, holdbare printhoveder som er designet til at maksimere maskinens oppetid. Ricoh har haft stor opmærksomhed på detaljer fra den luftstøttede arkfremføring, der minimerer problemer med fremføring og papirtransport, til den konfigurérbare stabler med høj kapacitet, der leverer nøjagtig papirstabling og strømliner hele jobprocessen.

En ‘game-changer’

Jan Brændholt, Product Business manager fra Ricoh Danmark, siger:

– Ricoh Pro Z75 er en sand ’Game-changer’ for trykkeribranchen. Med den er vi er klar til at revolutionere printindustrien.

– Den er designet til printvirksomheder, der håndterer store mængder job, som kræver pålidelig oppetid og betydelig gennemløbskapacitet. Den er desuden understøttet af Ricohs Professional Services-program. Kunder vil have adgang til klassens bedste workflow- og automatiseringsløsninger, såsom Richos TotalFlow BatchBuilder og deres Supervisor, plus EDGE-konsulenttjenesten for forretningsudvikling og komplette marketingløsninger såsom MarcomCentral, for at maksimere investeringsafkastet og forretningsværdi.

– Så hvis du er en printudbyder, der ønsker at være på forkant i den digitale tidsalder, er Ricoh Pro Z75 dit svar. Med Ricohs forpligtelse til at understøtte vores produkter og workflowløsninger, vil du være i stand til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter datadrevet kommunikation og levere førsteklasses resultater til dine kunder.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01