Fejrer 20-års jubilæum med ny version

PUBLICERET: 11 June 2023
OPDATERET: 11 June
Pressefoto.

ECO3, tidligere Agfa Offset Solutions, lancerer den nyeste version af deres Apogee automation workflow-software på 20-året for den første udgivelse.

Version 13, som er tilgængelig fra i dag, introducerer brugerspecifikke opgraderinger, der inkluderer udvidet support til produktversionering, en flertrins online godkendelsesproces og endnu flere funktioner til emballageproduktion.

ECO3’s Apogee-softwareløsning, som er kernen i mange offset-produktioner over hele verden, har trin for trin hævet niveauet. Siden ApogeeX 1.0 første gang blev lanceret i 2003, har de løbende investeret i at automatisere arbejdsgange som svar på generelle markedstendenser samt introduceret betjeningsmæssige forbedringer og nye funktioner.

– Denne seneste opdatering tager udgangspunkt i de specifikke behov hos brugere i industrier som medicinalvarer og FMCG (Fast Moving Consumer Goods) med nye avancerede automatiserings- og godkendelsesfunktioner, der vil hjælpe dem med at forenkle processer og samtidig sikre produktkvalitet for slutbrugere, siger Andy Grant, ECO3’s globale softwarechef.

Tilpasning til markedets krav

Apogee Impose tilbyder automatisk beregning af optimale udskydningsskemaer og blev først introduceret i 2012 for at forenkle arbejdsgangene og reducere procestiden for trykkerierne. Løsningen bliver stadig udviklet i samarbejde med kunderne og understøtter af nye innovationer såsom SPIR@L screening-teknologien, der gør det muligt at opnå perfekt printkvalitet og samtidig sænke farveforbruget, skriver Agfa i en pressemeddelelse.

I mellemtiden får det stadigt voksende behov for versionsfunktioner et løft med version 13. Derudover har ECO3 introduceret understøttelse af automatisk jobopsætning baseret på csv-data fra applikationer som Microsoft® Excel. Nøglejob-metrics specificeret i regnearket kan nu importeres automatisk for at spare operatørens tid og undgå dyre fejl.

Forenkling af brugerinteraktioner

Godkendelsesværktøjer har spillet en stor rolle i brugergrænsefladen for tryksagskøbere i mange år, hvor ECO3 reagerer på nye teknologier og krav ved at sikre, at Apogee også her står stærkt.

I denne version ses en fortsat udvidelse af Apogee WebApproval med introduktionen af flertrins online godkendelse. Ved at udvide de eksisterende funktioner kan printjob nu konfigureres til at kræve godkendelse fra flere interessenter i værdikæden, hvilket hjælper med at centralisere, sikre og forenkle processen.

Der findes dog også en ny “force approval”-mulighed, som gør det muligt for sælgeren af opgaven at tilsidesætte godkendelsesprocessen og gøre jobbet klar til pladefremstilling med det samme.

Andy Grant udtaler:
– I løbet af de sidste 20 år har mere end 10.000 trykkerier globalt høstet fordelene ved Apogee. Ved at implementere det mest agile software-workflow på markedet har de opnået en konkurrencefordel, der giver dem mulighed for at levere enestående trykkvalitet til deres kunder, samtidig med at de reducerer omkostninger og spild for den højeste produktivitet og bedre bæredygtighed.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01