Stor alsidighed for Jeti Tauro med nyt rulle-til-rulle-modul

PUBLICERET: 16 May 2023
OPDATERET: 16 May
Agfas Tauro H3300 LED med Flex RTR-modul. Foto: Pressefoto.

Agfa er klar til at vise et nyt rulle-til-rulle printmodul til deres inkjet-printerserie, Tauro H3300 LED. Det sker på FESPA i München fra den 23.-26. maj.

Den kompakte Flex RTR giver mulighed for hurtigt at skifte mellem faste og fleksible medier og dermed opretholde et højt produktivitetsniveau.

Udbydere af storformatprint kan drage fordel af den øgede fleksibilitet med Flex RTR-modulet, som ikke behøver at blive afmonteret ved skift fra ruller til plader eller ark. Det forbedrer printerens oppetid og øger effektiviteten. Modulet markerer det næste skridt i udviklingen af Tauros med fokus på optimal udnyttelse af denne hybride printløsnings.

– Automatisering er kernen i vores udviklingsspor, siger Dieter Jancart, Segment Manager for high-end inkjet-systemer hos Agfa. – Afhængig af virksomhedernes specifikke jobtyper og printkrav, vil vi tilbyde en skræddersyet løsning, der sikrer den mest effektive håndtering, uanset om det involverer faste eller fleksible medier eller en kombination af begge.

Flex RTR blev udviklet til at matche one-pass print mode på Tauro H3300 UHS LED, med en printhastighed på op til 905 m²/t. Den har et kompakt fodaftryk og er ergonomisk og brugervenlig, ifølge Agfa. Med et tryk på en enkelt knap kan man styre spændingen på rullen, hvilket gør det muligt for en enkelt person at isætte en rulle.

Med evnen til at håndtere både enkelt- og dobbeltrulleprint kan Flex RTR-modulet rumme bredder på henholdsvis 3,3 m og 1,6 m med en maksimal rullediameter på 400 mm og en vægt på 450 kg for hver rulle. Skift fra enkelt- til dobbeltrulle-print og tilbage er en hurtig og ligetil proces, der kan udføres af en enkelt operatør. Danserullerne skal ikke fjernes eller geninstalleres, men kan forblive på plads under omskiftningen.

For at sikre nøjagtig dobbeltsidet print læser det integrerede kamerasystem QR-koder genereret i printerens interface for at lokalisere den nøjagtige billedplacering og justere udskriftspositionen ved starten af hvert job. Hvis udskrivningen på bagsiden uventet stoppes, vil kamerasystemet identificere, hvilket billede der skal printes, så produktionen kan genoptages hurtigt og fejlfrit.

Det nye Flex RTR-modul er øjeblikkeligt tilgængeligt til alle Tauro H3300 LED-printere.

Du finder Agfa på stand B2-D15 på FESPA-messen.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01