Stor alsidighed for Jeti Tauro med nyt rulle-til-rulle-modul

PUBLICERET: 16 May 2023
OPDATERET: 16 May
Agfas Tauro H3300 LED med Flex RTR-modul. Foto: Pressefoto.

Agfa er klar til at vise et nyt rulle-til-rulle printmodul til deres inkjet-printerserie, Tauro H3300 LED. Det sker på FESPA i München fra den 23.-26. maj.

Den kompakte Flex RTR giver mulighed for hurtigt at skifte mellem faste og fleksible medier og dermed opretholde et højt produktivitetsniveau.

Udbydere af storformatprint kan drage fordel af den øgede fleksibilitet med Flex RTR-modulet, som ikke behøver at blive afmonteret ved skift fra ruller til plader eller ark. Det forbedrer printerens oppetid og øger effektiviteten. Modulet markerer det næste skridt i udviklingen af Tauros med fokus på optimal udnyttelse af denne hybride printløsnings.

– Automatisering er kernen i vores udviklingsspor, siger Dieter Jancart, Segment Manager for high-end inkjet-systemer hos Agfa. – Afhængig af virksomhedernes specifikke jobtyper og printkrav, vil vi tilbyde en skræddersyet løsning, der sikrer den mest effektive håndtering, uanset om det involverer faste eller fleksible medier eller en kombination af begge.

Flex RTR blev udviklet til at matche one-pass print mode på Tauro H3300 UHS LED, med en printhastighed på op til 905 m²/t. Den har et kompakt fodaftryk og er ergonomisk og brugervenlig, ifølge Agfa. Med et tryk på en enkelt knap kan man styre spændingen på rullen, hvilket gør det muligt for en enkelt person at isætte en rulle.

Med evnen til at håndtere både enkelt- og dobbeltrulleprint kan Flex RTR-modulet rumme bredder på henholdsvis 3,3 m og 1,6 m med en maksimal rullediameter på 400 mm og en vægt på 450 kg for hver rulle. Skift fra enkelt- til dobbeltrulle-print og tilbage er en hurtig og ligetil proces, der kan udføres af en enkelt operatør. Danserullerne skal ikke fjernes eller geninstalleres, men kan forblive på plads under omskiftningen.

For at sikre nøjagtig dobbeltsidet print læser det integrerede kamerasystem QR-koder genereret i printerens interface for at lokalisere den nøjagtige billedplacering og justere udskriftspositionen ved starten af hvert job. Hvis udskrivningen på bagsiden uventet stoppes, vil kamerasystemet identificere, hvilket billede der skal printes, så produktionen kan genoptages hurtigt og fejlfrit.

Det nye Flex RTR-modul er øjeblikkeligt tilgængeligt til alle Tauro H3300 LED-printere.

Du finder Agfa på stand B2-D15 på FESPA-messen.

Læs videre

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01

Hurtig udskrivning med ny DTG-printer

Den er op til 25 procent hurtigere, er udstyret med en helt ny farve og har en markant bedre opløsning end sin forgænger.
Epson-Fespa_01

Glitrende akrylplader af genbrugt materiale

Green Cast Galaxy er et nyt udvalg af støbte akrylplader fremstillet med 100% genanvendt akryl, der kombinerer PMMA´s egenskaber med en særlig glittereffekt.
green_cast_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01