Stor alsidighed for Jeti Tauro med nyt rulle-til-rulle-modul

PUBLICERET: 16 May 2023
OPDATERET: 16 May
Agfas Tauro H3300 LED med Flex RTR-modul. Foto: Pressefoto.

Agfa er klar til at vise et nyt rulle-til-rulle printmodul til deres inkjet-printerserie, Tauro H3300 LED. Det sker på FESPA i München fra den 23.-26. maj.

Den kompakte Flex RTR giver mulighed for hurtigt at skifte mellem faste og fleksible medier og dermed opretholde et højt produktivitetsniveau.

Udbydere af storformatprint kan drage fordel af den øgede fleksibilitet med Flex RTR-modulet, som ikke behøver at blive afmonteret ved skift fra ruller til plader eller ark. Det forbedrer printerens oppetid og øger effektiviteten. Modulet markerer det næste skridt i udviklingen af Tauros med fokus på optimal udnyttelse af denne hybride printløsnings.

– Automatisering er kernen i vores udviklingsspor, siger Dieter Jancart, Segment Manager for high-end inkjet-systemer hos Agfa. – Afhængig af virksomhedernes specifikke jobtyper og printkrav, vil vi tilbyde en skræddersyet løsning, der sikrer den mest effektive håndtering, uanset om det involverer faste eller fleksible medier eller en kombination af begge.

Flex RTR blev udviklet til at matche one-pass print mode på Tauro H3300 UHS LED, med en printhastighed på op til 905 m²/t. Den har et kompakt fodaftryk og er ergonomisk og brugervenlig, ifølge Agfa. Med et tryk på en enkelt knap kan man styre spændingen på rullen, hvilket gør det muligt for en enkelt person at isætte en rulle.

Med evnen til at håndtere både enkelt- og dobbeltrulleprint kan Flex RTR-modulet rumme bredder på henholdsvis 3,3 m og 1,6 m med en maksimal rullediameter på 400 mm og en vægt på 450 kg for hver rulle. Skift fra enkelt- til dobbeltrulle-print og tilbage er en hurtig og ligetil proces, der kan udføres af en enkelt operatør. Danserullerne skal ikke fjernes eller geninstalleres, men kan forblive på plads under omskiftningen.

For at sikre nøjagtig dobbeltsidet print læser det integrerede kamerasystem QR-koder genereret i printerens interface for at lokalisere den nøjagtige billedplacering og justere udskriftspositionen ved starten af hvert job. Hvis udskrivningen på bagsiden uventet stoppes, vil kamerasystemet identificere, hvilket billede der skal printes, så produktionen kan genoptages hurtigt og fejlfrit.

Det nye Flex RTR-modul er øjeblikkeligt tilgængeligt til alle Tauro H3300 LED-printere.

Du finder Agfa på stand B2-D15 på FESPA-messen.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6