Kompakt DTG-printer til mellemsegmentet

PUBLICERET: 9 May 2023
OPDATERET: 9 May
Epsons nyeste maskiner til sublimering, DTG og storformatprint med forskellige farveteknologier, herunder UV, eco-solvent og resin, er udstillet på Fespa-messen i München. Foto: Claes Nordström/Arkivbillede

Epson lancerer en helt ny maskine på Fespa-messen. Nyheden er en kompakt DTG-printer i mellemsegmentet til print direkte på tøj.

Maskindemonstrationer og inspirerende tryk på forskellige applikationer venter på Epsons Fespa-stand. Epson vil også vise, hvordan de styrker deres position på DTG-markedet (direct-to-garment) med en videreudvikling af SureColor F2100 storformatprinteren, som nu fås i e version til print til print direkte på tøj.

Den nye SureColor F2200 er en kompakt printer, ideel til nystartede eller mellemstore virksomheder, der har brug for høj fleksibilitet, nøjagtighed og hurtige leveringstider, ifølge Epson. DTG-printeren er tilpasset til at producere komplekse designs på en række forskellige beklædningsgenstande, udstyret med Epsons PrecisionCore MicroTFP-printhovedteknologi.

Giver øget produktivitet

Ifølge producenten skal maskinmodellen holde en ekstrem høj printkvalitet og samtidig give brugeren en produktivitetsstigning på op til 25 procent i forhold til forgængeren. I stedet for farvepatroner bruges der poser med UltraChrome DG2-farvei printeren.

SureColor F2200 er Epsons seneste DTG-printer. Foto: Epson

– Selvom DTG-markedet har fået en udfordring på grund af DTF (direct to film for transfer printing) teknologi, tilbyder denne maskine nye og mellemstore virksomheder en meget omkostningseffektiv og fleksibel mulighed, der giver høj kvalitet og nemt kan opskaleres for at imødekomme fremtidige behov, siger Heather Kendle, europæisk produktchef i forretningsområdet Commercial & Industrial hos Epson.

DTG- og DTF-print

GarmentCreator2-softwaren er også inkluderet. Det sigter mod at muliggøre udskrivning af både DTG og DTF, men skal også hjælpe med at forbedre kvaliteten af fine linjer og lille tekst.
SureColor F2200 tilbyder en række forbedrede funktioner designet med brugervenlighed i tankerne. Det gør det muligt for virksomheder at opretholde høje produktions- og kvalitetsniveauer uden behov for specialiserede operatører.

Flere andre maskiner fra Epsons printersortiment vil også blive demonstreret live i standen. Det drejer sig blandt andet om Epsons nyeste maskiner til sublimering, DTG og storformatprint med farveteknologier, der omfatter UV, eco solvent og resin.

Profilprodukter og tøjprint

På standen vil der også være, hvad Epson kalder en personaliseringszone, hvor forskellige typer profilprodukter, de har printet, vil blive vist frem. Specielt designede t-shirts, lærredsapplikationer, krus, notesbøger, telefon-covers, glas- og vandflasker er nogle eksempler.

Der vil også blive vist print på andre overflader for at inspirere Fespa-gæsterne. Det sker dels med mere eksklusive tøjprint med en række forskellige stoffer fra modedesignere over hele verden, dels med større personaliserede genstande som ski, surfbrætter, liggestole, håndklæder og en farverig folieret jetski.

Læs videre

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Forbedrede funktioner i Packz 10 fra Hybrid Software

Med den seneste version af PDF-editoren i Packz åbnes der for øget automatiseringo og derigennem højere produktiviteten for etiket- og emballageproducenter.
packz_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand