Kompakt DTG-printer til mellemsegmentet

PUBLICERET: 9 May 2023
OPDATERET: 9 May
Epsons nyeste maskiner til sublimering, DTG og storformatprint med forskellige farveteknologier, herunder UV, eco-solvent og resin, er udstillet på Fespa-messen i München. Foto: Claes Nordström/Arkivbillede

Epson lancerer en helt ny maskine på Fespa-messen. Nyheden er en kompakt DTG-printer i mellemsegmentet til print direkte på tøj.

Maskindemonstrationer og inspirerende tryk på forskellige applikationer venter på Epsons Fespa-stand. Epson vil også vise, hvordan de styrker deres position på DTG-markedet (direct-to-garment) med en videreudvikling af SureColor F2100 storformatprinteren, som nu fås i e version til print til print direkte på tøj.

Den nye SureColor F2200 er en kompakt printer, ideel til nystartede eller mellemstore virksomheder, der har brug for høj fleksibilitet, nøjagtighed og hurtige leveringstider, ifølge Epson. DTG-printeren er tilpasset til at producere komplekse designs på en række forskellige beklædningsgenstande, udstyret med Epsons PrecisionCore MicroTFP-printhovedteknologi.

Giver øget produktivitet

Ifølge producenten skal maskinmodellen holde en ekstrem høj printkvalitet og samtidig give brugeren en produktivitetsstigning på op til 25 procent i forhold til forgængeren. I stedet for farvepatroner bruges der poser med UltraChrome DG2-farvei printeren.

SureColor F2200 er Epsons seneste DTG-printer. Foto: Epson

– Selvom DTG-markedet har fået en udfordring på grund af DTF (direct to film for transfer printing) teknologi, tilbyder denne maskine nye og mellemstore virksomheder en meget omkostningseffektiv og fleksibel mulighed, der giver høj kvalitet og nemt kan opskaleres for at imødekomme fremtidige behov, siger Heather Kendle, europæisk produktchef i forretningsområdet Commercial & Industrial hos Epson.

DTG- og DTF-print

GarmentCreator2-softwaren er også inkluderet. Det sigter mod at muliggøre udskrivning af både DTG og DTF, men skal også hjælpe med at forbedre kvaliteten af fine linjer og lille tekst.
SureColor F2200 tilbyder en række forbedrede funktioner designet med brugervenlighed i tankerne. Det gør det muligt for virksomheder at opretholde høje produktions- og kvalitetsniveauer uden behov for specialiserede operatører.

Flere andre maskiner fra Epsons printersortiment vil også blive demonstreret live i standen. Det drejer sig blandt andet om Epsons nyeste maskiner til sublimering, DTG og storformatprint med farveteknologier, der omfatter UV, eco solvent og resin.

Profilprodukter og tøjprint

På standen vil der også være, hvad Epson kalder en personaliseringszone, hvor forskellige typer profilprodukter, de har printet, vil blive vist frem. Specielt designede t-shirts, lærredsapplikationer, krus, notesbøger, telefon-covers, glas- og vandflasker er nogle eksempler.

Der vil også blive vist print på andre overflader for at inspirere Fespa-gæsterne. Det sker dels med mere eksklusive tøjprint med en række forskellige stoffer fra modedesignere over hele verden, dels med større personaliserede genstande som ski, surfbrætter, liggestole, håndklæder og en farverig folieret jetski.

Læs videre

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01

Hurtig udskrivning med ny DTG-printer

Den er op til 25 procent hurtigere, er udstyret med en helt ny farve og har en markant bedre opløsning end sin forgænger.
Epson-Fespa_01

Glitrende akrylplader af genbrugt materiale

Green Cast Galaxy er et nyt udvalg af støbte akrylplader fremstillet med 100% genanvendt akryl, der kombinerer PMMA´s egenskaber med en særlig glittereffekt.
green_cast_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01