HP hjælper kunderne til mere datadrevet produktion

PUBLICERET: 4 May 2023
OPDATERET: 4 May
HP Indigo 7600. Foto: Pressefoto.

HP Indigo udvider sine softwareløsninger, for at hjælpe brugerne med at udnytte de avancerede muligheder, der kan opnås ved at integrere software og datadrevne værktøjer i printproduktionen.

Den nye HP PrintOS Software Suite både udvider og forenkler HP’s applikationsportefølje, som nu vil bestå af fire moduler kaldet Power Packs.

HP PrintOS Suite er et cloud-baseret styresystem, der skulle fremme produktivitet og inspirere til innovation. Efter den seneste udvikling vil PrintOS Suite bestå af fire Power Packs, der koncentrerer sig om: 1) værktøjer til overvågning af trykmaskiner og produktivitetsstyring, 2) applikationer til konsistent kvalitet på tværs af jobs, trykmaskiner og sites, 3) unikke moduler til personlig tilpasning og kreativitet samt 4) en forbedret brugeroplevelse fra ordre til levering.

For at støtte virksomhedens udfordringer og forbedre sin portefølje, har HP udnævnt Petar Obradovic som direktør for industrielle softwareløsninger og oprettet et nyt dedikeret softwaresalgsteam.

– Vores mest succesfulde og avancerede kunder er afhængige af software for at maksimere deres produktionseffektivitet, træffe smarte beslutninger hurtigt og udvide deres sortiment, siger Noam Zilbershtain, General Manager for HP Indigo og Scitex, og fortsætter:

– Vi forstår, at succes i den digitale printproduktionsbranche er data- og softwaredrevet, og vi ønsker, at alle vores brugere skal udnytte disse ressourcer til at udvikle deres virksomhed.

Brugerne er klar investeringer i automatisering

I en nylig NAPCO-undersøgelse svarede 58,6 pct. af deltagerne, at de vil øge produktiviteten gennem “kapitalinvesteringer der understøtter automatisering, mere effektive arbejdsgange og hurtige jobskift”. PrintOS Suite imødekommer disse behov og placerer HP Indigo i en strategisk position, hvor den kan hjælpe PSP’er med at få større succes, skriver HP i en pressemeddelelse.

PrintOS Software Suite gør det muligt for kunderne at overvåge deres produktion i realtid, øge produktiviteten med op til 50 pct., automatisere processer som kvalitetskontrol og farvematching og producere ensartede print på tværs af job, trykmaskiner og produktionssteder.

PrintOS Suite Power Packs vil blive tilbudt på abonnementsbasis fra den 1. juli 2023.

Læs videre

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01

Hurtig udskrivning med ny DTG-printer

Den er op til 25 procent hurtigere, er udstyret med en helt ny farve og har en markant bedre opløsning end sin forgænger.
Epson-Fespa_01

Glitrende akrylplader af genbrugt materiale

Green Cast Galaxy er et nyt udvalg af støbte akrylplader fremstillet med 100% genanvendt akryl, der kombinerer PMMA´s egenskaber med en særlig glittereffekt.
green_cast_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01