Antalis overtager forhandler

PUBLICERET: 25 April 2023
OPDATERET: 27 April
Foto: Pressefoto

Antalis har underskrevet et bindende tilbud om at overtage Integart Group. Det giver Antalis mulighed for at udvide sin markedsandel på det hurtigt voksende marked for visuel kommunikation i Østeuropa.

Integart Group havde i 2022 en omsætning på 42 mio. EUR og over 200 ansatte. De er distributør af produkter inden for visuel kommunikation med hovedsæde i Polen og med kontorer i Tjekkiet og Slovakiet.

Integart Group, der blev etableret i 1994, tilbyder et bredt udvalg af storformatprintmaterialer, tekstiler, indretningsløsninger og maskiner til forskellige brancher som f.eks. medier, indretning og byggeri.

Hervé Poncin, administrerende direktør for Antalis, siger i en kommentar til købet:
– Købet af Integart Group vil styrke vores markedsposition i Østeuropa og forbedre chancen for at gennemføre vores vækstplan på markedet for visuel kommunikation.

Om Antalis

Antalis er en del af den japanske koncern Kokusai Pulp & Paper, som på verdensplan havde en omsætning på JPY 563,4 milliarder (ca. 32 mia. DKK) i 2022.

Hovedkontoret er placeret i Paris i Frankrig. Antalis har 3.800 medarbejdere, 60 distributionscentre samt e-handelsløsninger til at servicere mere end 90.000 kunder i 29 lande.

Tilbuddet er betinget af, at de sædvanlige betingelser er opfyldt, herunder godkendelse fra den polske konkurrencemyndighed.

Læs videre

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

Vikiallo introducerer ‘Scan og bestil’

Vikiallo har gjort det endnu mere enkelt at bestille.
Screenshot

Avistrykkeriet i Ringsted lukker

Sjællandske Medier meddeler, at de nu samler alle deres trykopgaver på Avistrykkeriet Nordvestsjælland i Holbæk.
sn-lukker-trykkeri

IPS Individual Packaging Solutions køber endnu en emballagefabrik

E. Michaelis & Co. fortsætter via deres emballagefirma IPS strategien med at udvide i vækstområder ved at købe endnu en emballagefabrik.
IGEPA_foto

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder