Fujifilms workflow favner bredt

PUBLICERET: 18 April 2023
OPDATERET: 19 April
Foto: Claes Nordström

Fujifilms XMF PressReady er et digitalt workflowsystem, der hjælper med at administrere printjob fra flere kilder – såsom web-to-print og MIS-systemer eller PDF-filer leveret af kunder – og dirigerer dem til en passende digital printer/trykmaskine.

XMF PressReady giver også printserviceudbydere mulighed for at automatisere almindelige og gentagne opgaver, og frigør dermed operatøren til at fokusere på andre og mere komplicerede aspekter af produktionsprocessen.

Fujifilms Revoria Press PC1120 styres af Revoria Flow Digitale Front End (DFE), som er et kraftfuldt system til ripning, farvestyring og speciel farvekontrol. Når det kombineres med XMF PressReady-workflowet, kan der opstilles et fuldstændigt automatiseret workflow.

Integrérbar med andre systemer og printere

XMF PressReady kan integreres i en række etablerede workflow-miljøer og tilbyder flere forskellige arbejdsgange, der kan konfigureres til at træffe produktionsbeslutninger baseret på størrelse, antal, medier og sideantal m.m. XMF PressReady kan eliminere behovet for manuel indgriben, hvilket sparer værdifuld tid og reducerer muligheden for operatørfejl.

XMF PressReady er unik ved at integrere ikke kun med Revoria digitalprintere, men enhver digital printer, der bruger en Fiery DFE. Det giver printudbydere mulighed for at administrere digitale printere fra flere leverandører fra ét system. I praksis betyder det et bedre overblik og dermed større tryghed, når man ønsker status på jobkø, færdige job, medieoplysninger, farveniveaustatus og meget andet.

– Fujifilms XMF PressReady bringer et nyt niveau af effektivitet til digital printproduktion, og giver printudbydere et kraftfuldt, fleksibelt og effektivt workflow-system, der kan automatisere processer, strømline produktion og spare værdifuld tid ved at minimere fejl, udtaler John Davies, Workflow Product Group Manager, Fujifilm Europe.

Foto: Claes Nordström

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01