Agfa viser Onset X3 HS for første gang i Europa

PUBLICERET: 20 March 2023
OPDATERET: 1 April
Foto: Pressefoto

Dette års FESPA-messe er kun to måneder væk og Agfa er i fuld gang med at løfte sløret for, hvilke inkjet-innovationer de vil vise på messen.

Under temaet ‘Strategisk vækst. Bæredygtig succes’, vil Agfa vise skilteverdenen, hvad de kan tilbyde. Arnaud Calleja, Vice President for Digital Printing Solutions hos Agfa, siger:

– Selvfølgelig er vi begejstrede for at vise vores seneste printinnovationer på FESPA. Men messer fungerer også som en glimrende måde at holde sig opdateret med branchen. Vi sætter en ære i at være en ægte partner for kunderne ved at granske deres krav og dykke ned i, hvordan vores omfattende udvalg af inkjetprintere, -farve, software, uddannelse og service bedst kan bidrage til virksomhedernes succes.

Besøgende på Agfas stand vil være i stand til at overvære demoer af følgende produkter:

Onset X3 HS med Agfa-farve:

Efter at have trukket publikum til Printing United i Las Vegas sidste år, vil Onset X3 HS nu få sin debut på en europæisk messe. Denne ekstremt hurtige flatbed inkjet-printer, der kører på ny Agfa-farve og drives af Agfas Asanti workflow-software, er i stand til at printe 24/7 på en lang række forskellige substrater med hastigheder på op til 1450 m²/timen. Dern har en imponerende 30-sekunders jobopsætning ved hjælp af robotteknologi og forskellige automatiserede funktioner. På FESPA vil printeren blive demonstreret med en ¾ automatiseringsopsætning, med et aflæggerbord og en aflægningsrobot, og vil den vil printe på en række forskellige medier, herunder bølgepap.

Jeti Tauro H3300 UHS LED:

Bølgepap med lak. Agfa bringer også sin hurtigste hybrid inkjet storformatprinter til FESPA. Jeti Tauro H3300 UHS LED er designet til pålidelig 24/7 printproduktion og har flere automatiseringsmuligheder. Printeren er for nylig blevet opgraderet med en lak-option, der giver producenter af bølgepapdisplays mulighed for at forbedre deres print ved at tilføje et lag højglans- eller satinlak. Lakken kan påføres hele fladen eller selektivt.

Avinci CX3200:

Næste generations dye syb-printer. 3,2 m Avinci CX3200 producerer levende højkvalitetsprint på en bred vifte af polyesterbaserede stoffer til indendørs eller udendørs tekstil skiltning, interiørdekoration og modeartikler. Den udskriver enten direkte på stof – hvilket er nemt og hurtigt og ideelt til applikationer som gennemsigtige flag – på transferpapir papir, perfekt til at opnå superskarpe baggrundsbelyste applikationer med dybe sorte farver samt til håndtering af strækbare stoffer. De nye Avinci 110 printerfarve har modtaget OEKO-TEX® ECO Passport, hvilket indikerer, at de er fri for farlige komponenter og kan bruges til miljøvenlig tekstilfremstilling.

Oberon RTR3300:

Selv de tyndeste fleksible medier kan Agfa også klare med Oberon RTR3300, en robust rulle-til-rulle UV LED-bredformat inkjetprinter,. På trods af både høj hastighed og kvalitet bruger den minimalt med farve. Oberon kan håndtere selv de mest varmefølsomme materialer og udmærker sig ved at printe hvidt på gennemskinnelige medier til vinduesindretning. Dens dobbeltrullefunktion giver mulighed for effektiv udskrivning på to mindre medieruller.

Det vil også være muligt at se Agfas workflow-software Asanti, som forbinder hele produktionsflowet og dermed minimerer manuelle indgreb og fejl. Det browser-baserede produktions-dashboard overvåger produktionen samt farve- og medieforbrug og har grænseflader med MIS/ERP-systemer for at optimere tilbud og efterkalkulation.

Den seneste version (v6.0), er drevet af den nyeste Adobe PDF Print Engine (APPE) og inkluderer automatiseringsfunktioner som job-ganging for at forbedre effektiviteten. Den introducerer også en ny funktion ved navn SureTone, som garanterer, at oplag vil se identiske ud, selvom de udføres med flere måneders mellemrum. SureTones første fokus er på markedet for industrielle laminatgulve.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01