Den første rent digitale etiketmaskine fra Gallus

PUBLICERET: 26 August 2022
OPDATERET: 2 September

Gallus lancerer deres første fuldt digitale etikettrykmaskine med navnet Gallus One. Gallus One markerer en tilføjelse til virksomhedens portefølje af konventionelle og hybride etikettrykmaskiner.

Målet er at fjerne TCO-barrieren (Total Cost of Ownership) så flere kan drage nytte af det højeste niveau af automatisering og cloud-baserede teknologier inden for etiketproduktion, skriver Gallus i en pressemeddelelse.

Gallus One er bygget på Gallus Labelmaster etikettrykmaskinen. Det er en 340 mm bred rulle-til-rulle UV-inkjet-digital inline-etikettrykmaskine, som printer op til til 70 meter i minuttet. Den kan integreres som en selvstændig digital produktionsenhed eller som et supplement til et større analogt set-up.

Cloud-funktioner sikrer fjerneovervågning

– Med lanceringen af Gallus One gør vi mere end blot at bringe et nyt produkt på markedet – vi leverer en løsning, der skaber nye muligheder inden for etikettryk, forklarer Dario Urbinati, Chief Sales & Servicedirektør, Gallus Group, og tilføjer:

– Med de indbyggede cloud-funktioner kan du både overvåge og fjernstyre dit produktionsudstyr, endda på forskellige produktionssteder. Gallus One tilbyder en komplet rulle-til-rulle digital etiketløsning, inklusive al den software og hardware, der er nødvendig for at producere digitale etiketter.

Tæt udviklingssamarbejde med Heidelberg

– Gallus One tilbyder alle kendskabsfordelene ved en Labelmaster og er en komplet løsning og er ikke ’bare’ en etiketprinter. Inden for det nye Gallus One økosystem har brugerne den nyeste inkjet-teknologi til rådighed, sofistikeret workflow-software og en ny overvågningstjeneste for at sikre maksimal oppetid. Alle disse Gallus-elementer, har gjort os i stand til dramatisk at øge maskinens effektivitet og produktivitet for at frigøre denne nye markedsmulighed.

Gallus har udnyttet samarbejdet med Heidelberg til at udvikle Gallus One. For eksempel blev Heidelbergs farvelaboratorier udnyttet til at udvikle farven specifikt til Gallus Ones og Fuji Dimatix-printhoveder. Gallus One integreres også fuldt ud med Heidelbergs Prinect workflow-software. Prinect giver produktionsledere fra nystartede labelvirksomheder til store og modne labeloperationer adgang til indsigt og produktionsdata for at sikre optimal produktion – og de kan gøre det eksternt på tværs af et sikkert netværk, fra enhver smartenhed.

Læs videre

Sidste chance for at deltage i Packnorth Awards

Om mindre end en uge slutter tilmeldingsfristen for årets Packnorth Award. Tøv ikke med at indsende bidrag til juryevaluering.
packnorth award

Faller bygger nyt trykkeri i Horsens

Faller Packaging har købt en 5.700 m2 stor grund på Erhvervsbyvej i Horsens.
august faller horsens

Xeikon introducerer entry-level etiketprinter

Alle higer efter at få del i vækstmarkederne emballage og etiketter.
Xeikon_Label_01

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6