Den første rent digitale etiketmaskine fra Gallus

Gallus lancerer deres første fuldt digitale etikettrykmaskine med navnet Gallus One. Gallus One markerer en tilføjelse til virksomhedens portefølje af konventionelle og hybride etikettrykmaskiner.

Målet er at fjerne TCO-barrieren (Total Cost of Ownership) så flere kan drage nytte af det højeste niveau af automatisering og cloud-baserede teknologier inden for etiketproduktion, skriver Gallus i en pressemeddelelse.

Gallus One er bygget på Gallus Labelmaster etikettrykmaskinen. Det er en 340 mm bred rulle-til-rulle UV-inkjet-digital inline-etikettrykmaskine, som printer op til til 70 meter i minuttet. Den kan integreres som en selvstændig digital produktionsenhed eller som et supplement til et større analogt set-up.

Cloud-funktioner sikrer fjerneovervågning

– Med lanceringen af Gallus One gør vi mere end blot at bringe et nyt produkt på markedet – vi leverer en løsning, der skaber nye muligheder inden for etikettryk, forklarer Dario Urbinati, Chief Sales & Servicedirektør, Gallus Group, og tilføjer:

– Med de indbyggede cloud-funktioner kan du både overvåge og fjernstyre dit produktionsudstyr, endda på forskellige produktionssteder. Gallus One tilbyder en komplet rulle-til-rulle digital etiketløsning, inklusive al den software og hardware, der er nødvendig for at producere digitale etiketter.

Tæt udviklingssamarbejde med Heidelberg

– Gallus One tilbyder alle kendskabsfordelene ved en Labelmaster og er en komplet løsning og er ikke ’bare’ en etiketprinter. Inden for det nye Gallus One økosystem har brugerne den nyeste inkjet-teknologi til rådighed, sofistikeret workflow-software og en ny overvågningstjeneste for at sikre maksimal oppetid. Alle disse Gallus-elementer, har gjort os i stand til dramatisk at øge maskinens effektivitet og produktivitet for at frigøre denne nye markedsmulighed.

Gallus har udnyttet samarbejdet med Heidelberg til at udvikle Gallus One. For eksempel blev Heidelbergs farvelaboratorier udnyttet til at udvikle farven specifikt til Gallus Ones og Fuji Dimatix-printhoveder. Gallus One integreres også fuldt ud med Heidelbergs Prinect workflow-software. Prinect giver produktionsledere fra nystartede labelvirksomheder til store og modne labeloperationer adgang til indsigt og produktionsdata for at sikre optimal produktion – og de kan gøre det eksternt på tværs af et sikkert netværk, fra enhver smartenhed.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.