InterFlag fra Holland undersøger markedet for flag på Sign, Print & Pack

InterFlag fra Rotterdam i Holland er en ca. 10 år gammel virksomhed med ca. 30 ansatte, som har specialiseret sig i effektiv produktion af flag af næsten enhver art, samt relaterede produkter som produceres på nogenlunde samme måde som flag. Dette meget specialiserede produktprogram vil InterFlag nu udbyde i Danmark.

Tim Schoonheijm, her sammen med kollegaen Anna Sinnige, fra InterFlag vil være til stede på Sign, Print & Pack

 

Sign, Print & Pack har talt med Tim Schoonheijm, som fortæller:

”InterFlag har specialiseret sig i produktion af flag for kunne levere et kvalitetsprodukt til meget konkurrencedygtige priser. Vi har valgt udelukkende at arbejde med polyester for på den måde at kunne standardisere processen omkring materialer og farver. Til gengæld betyder det, at vi kan få et meget bredt udvalg af produkter gennem vores maskiner uden de store omstillingstider og dermed meget konkurrencedygtige priser.

Specialiseringen omkring flag gør, at vi på europæisk plan er blevet yderst konkurrencedygtige, så efter at have opnået en fornuftig markedsposition i Holland, Belgien og Tyskland har vi konkluderet, at Danmark er det næste interessante marked for os.

Flag kan være mange ting, så ud over konventionelle flag producerer vi bannere og bannerflag til både udvendig og indvendig brug, vinkelflag, strandflag, parasoller og telte og et stort udvalg af flagstænger og befæstninger. Desuden producerer vi også rammer så en tryksag kan anvendes til vægdekoration. Vi har en fyldig hjemmeside og produktkataloger, som gør bestilling nem.

Vi arbejder udelukkende gennem forhandlere og har aldrig kontakt til slutbrugerne, og vi har en effektiv OEM model, så vores forhandleres’ navne og logoer figurerer på produkterne, ligesom vi kan foretage drop-shipments til slutbrugere. Det betyder, at en konventionel leverandør af tryksager pludselig også kan blive leverandør af en bred palette af flag produkter uden at skulle tage investeringen i den meget specialiserede udrustning til fremstilling af flag-produkterne.”

Vi håber, at vi på Sign, Print & Pack vil møde en række potentielle samarbejdspartnere som kan se en fordel i hvad vi kan tilbyde.

Du kan læse mere om Intervlag her:

Du kan se en vide om Intervlag her:

 

Tags: ,
Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Reklame & Folie Danmark: Udstillinger giver en helt speciel kundekontakt

Reklame & Folie Danmark (RFD) har specialiseret sig i salg og rådgivning omkring et bredt udvalg af materialer til skiltebranchen i Danmark. RFD er bl.a. repræsentant af en af verdens største producenter af laminater og materialer, Orafol i Tyskland, og har den vej rundt fingeren på pulsen om hvad vej udviklingen af materialer tager: Det er i den grønne retning.

Publicerat av: 

Vikiallo køber Transferprint

Vikiallo har købt Transferprint og har ansat Kasper Valeur som produktchef. Transferprint har blandt andet agenturet på OKI og Forever som nu overgår til vikiallo. Kasper Valeur fortæller, at han efter seks gode år sammen med sin makker Nicki Schram har valgt at gå sammen med vikiallo. Begge virksomheder ligger i Kolding. For Transferprints kunder […]

Publicerat av: 

Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg er nok mest kendt for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har i flere år været i gang med en strukturel udvikling hvor man dels udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner i samarbejde med Ricoh men også drejer virksomheden i en fremtidsorienteret retning med fokus på mere digitalisering og software.

Publicerat av: 

Fedrigoni går ind i markedet for bilindpakningsfolier

Papirproducent Fedrigoni har besluttet at gå ind på markedet for PVC-indpakningsfilm til biler og har købt det Istanbul-baserede Unifol. Aftalen understøtter Fedrigonis strategi om fortsat at udvide sit produktsortiment til de tilstødende sektorer, samt udvide sin globale tilstedeværelse og styrke sin markedsposition inden for selvklæbende folier. Unifol blev grundlagt i 1994 af dets hidtidige ejere […]

Publicerat av: 

Danni Leonhardt vil se på automatisering og robotter

Danni Leonhardt fra det succesfulde Novictus har brug for altid at være lidt på forkant med, hvad der kan optimere virksomheden, samt udstyr, der kan gøre dem i stand til at tilbyde deres brugere nye muligheder. Derfor er Danni Leonhardt og hans partner i virksomheden Kevin Agerholm også faste gæster på Sign&Print-messen. Vi har stillet […]

Publicerat av: 

Nye støbte folier i mere end 100 forskellige farver

sign service udvider sortimentet af indfarvede folier med MACal 9800-CAST, en støbt polymerisk folie med permanent klar solvent acryl klæber. Der er 107 blanke og 10 matte farver i serien. De første farver i serien er på lager, fortæller Michael Andersen som er lageransvarlig hos sign service. Flere folier er på vej, men man kan […]

Publicerat av: 

De næste to FESPA-messer er fastlagt

Datoer og lokationer for de næste to års FESPA Global Print Expo og European Sign Expo er blevet fastlagt. To populære værtsbyer venter. FESPA-organisationen har besluttet, hvor de kommende messer i Europa skal arrangeres. I 2023 vil mødestedet være Messe München, 23.-26. maj. Det bliver sjette gang, at FESPA Global Print Expo og European Sign […]

Publicerat av: 

EWJ forstærker sin grønne profil på Sign, Print & Pack

EWJ blev stiftet af Erling Winter Jacobsen tilbage i 1967 og har siden da udviklet sig til at blive en af Danmarks førende udbydere af både udrustning og materialer indenfor storformat trykning. Med mere end 55 års akkumuleret erfaring kan EWJ give en en unik kvalificeret rådgivning omkring valg af både udrustning og produktionsprocesser i forbindelse med opstart og optimering af storformat trykning.

Publicerat av: 

Optimum Group Nordics køber alle aktierne i LABELCO A/S

Optimum Group Nordics fortsætter sin ekspansion på det europæiske marked, hvor efterspørgslen på bæredygtig og kvalitetsbevidst emballage vokser og er større end nogensinde. Med købet af 100% af aktierne af etiketproducenten LABELCO A/S, får de en kompetent aktør med store internationale kunder og med særlig fokus på fødevaresikkerhed. LABELCO er et af de eneste etikettrykkerier […]

Publicerat av: