InterFlag fra Holland undersøger markedet for flag på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 29 June 2022
OPDATERET: 29 June

InterFlag fra Rotterdam i Holland er en ca. 10 år gammel virksomhed med ca. 30 ansatte, som har specialiseret sig i effektiv produktion af flag af næsten enhver art, samt relaterede produkter som produceres på nogenlunde samme måde som flag. Dette meget specialiserede produktprogram vil InterFlag nu udbyde i Danmark.

Tim Schoonheijm, her sammen med kollegaen Anna Sinnige, fra InterFlag vil være til stede på Sign, Print & Pack

 

Sign, Print & Pack har talt med Tim Schoonheijm, som fortæller:

“InterFlag har specialiseret sig i produktion af flag for kunne levere et kvalitetsprodukt til meget konkurrencedygtige priser. Vi har valgt udelukkende at arbejde med polyester for på den måde at kunne standardisere processen omkring materialer og farver. Til gengæld betyder det, at vi kan få et meget bredt udvalg af produkter gennem vores maskiner uden de store omstillingstider og dermed meget konkurrencedygtige priser.

Specialiseringen omkring flag gør, at vi på europæisk plan er blevet yderst konkurrencedygtige, så efter at have opnået en fornuftig markedsposition i Holland, Belgien og Tyskland har vi konkluderet, at Danmark er det næste interessante marked for os.

Flag kan være mange ting, så ud over konventionelle flag producerer vi bannere og bannerflag til både udvendig og indvendig brug, vinkelflag, strandflag, parasoller og telte og et stort udvalg af flagstænger og befæstninger. Desuden producerer vi også rammer så en tryksag kan anvendes til vægdekoration. Vi har en fyldig hjemmeside og produktkataloger, som gør bestilling nem.

Vi arbejder udelukkende gennem forhandlere og har aldrig kontakt til slutbrugerne, og vi har en effektiv OEM model, så vores forhandleres’ navne og logoer figurerer på produkterne, ligesom vi kan foretage drop-shipments til slutbrugere. Det betyder, at en konventionel leverandør af tryksager pludselig også kan blive leverandør af en bred palette af flag produkter uden at skulle tage investeringen i den meget specialiserede udrustning til fremstilling af flag-produkterne.”

Vi håber, at vi på Sign, Print & Pack vil møde en række potentielle samarbejdspartnere som kan se en fordel i hvad vi kan tilbyde.

Du kan læse mere om Intervlag her:

Du kan se en vide om Intervlag her:

 

Læs videre

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

Fedrigoni køber papirfabrik af Arjowiggens

Fedrigoni Group har underskrevet en aftale med det engelsk-franske selskab Arjowiggings om købet af papirfabrikken Guarro Casas.
Guarro-Casas

Danni Leonhardt vil se på automatisering og robotter

Danni Leonhardt fra det succesfulde Novictus har brug for altid at være lidt på forkant med, hvad der kan optimere virksomheden, samt udstyr, der kan gøre dem i stand til at tilbyde deres brugere nye muligheder.
novictus_01

Nye støbte folier i mere end 100 forskellige farver

signservice_macal

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6