Print struktur med UV-lak

PUBLICERET: 17 February 2016
OPDATERET: 17 February

Printhovedproducenten Xaar lancerer, her kort før FESPA, et nyt printhoved beregnet til print med UV-lak. Det særlige ved dette printhoved er, at det kan printe dråber mellem 40 og 160 picoliter, hvilket giver mulighed for at skabe struktur med lakken.

Meget høj dråbekapacitet
Den høje dråbekapacitet gør, at printhovedet kan påføre lakken i fem niveauer helt op til 160 picoliter, hvilket gør den velegnet til applikationer, hvor der kræves et tykt laklag eller til fremstilling af strukturer i lakken. Med dette printhoved vil man fx kunne printe et billede af læder og efterfølgende printe læderstrukturen med et varierende lag at lak.

Velegnet til print af hvid farve
Printhovedet er en del af 1002-serien og hedder Xaar 1002 GS40. Printhovedet er også velegnet til print af hvid bundfarve, som kan varieres i tykkelse alt efter medie, og uden at det går ud over hastigheden. Det er ikke oplyst hvilke printere der forventes at implementere printhovedet.

Skaber effekter på en ny måde
– Vi er stolte over at kunne udvide vores sortiment af UV-printhoveder med Xaar 1002 GS40, som gør vores kunder i stand til at fremstille effekter, som ellers kræver fremstilling prægeværktøjer. Denne mulighed er stadigt mere efterspurgt på etiketmarkedet og inden for fremstilling af specielt luksus emballage, fx vin- og spiritusemballage samt parfume, udtaler Alan Mutch, produktchef hos Xaar.

Læs videre

Papir og trykplader – fra trykkeri til trykkeri

Med op til 50 procent lavere priser og med adgang til høj kvalitets papir og premium trykplader, giver Unitedprint trykkerier i hele Europa konkurrencekraften tilbage
UP_01

Fedrigoni køber papirfabrik af Arjowiggens

Fedrigoni Group har underskrevet en aftale med det engelsk-franske selskab Arjowiggings om købet af papirfabrikken Guarro Casas.
Guarro-Casas

Danni Leonhardt vil se på automatisering og robotter

Danni Leonhardt fra det succesfulde Novictus har brug for altid at være lidt på forkant med, hvad der kan optimere virksomheden, samt udstyr, der kan gøre dem i stand til at tilbyde deres brugere nye muligheder.
novictus_01

Nye støbte folier i mere end 100 forskellige farver

signservice_macal

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01