Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

PUBLICERET: 18 June 2024
OPDATERET: 18 June
Egotag Skilte & Reklame benytter Drupa til at investere i to Canon Colorado M5W. Fra venstre ses Hens Dalmeijer og Simon Brejner fra Canon, samt skiltetekniker Magnus Bjørnbak Falk og indehaver Kristian Klokkerholm fra Egotag. Pressefoto.

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.

Sidste år overtog Egotag skilteafdelingen fra Ecco Print ligeledes i Hjørring. Det har vist sig at være en rigtig god idé. Indehaveren af Egotag, Kristian Klokkerholm, forklarer det med, at det var to forskellige skiltesegmenter de betjente, og ved at samle kræfterne får de både en bedre kapacitetsudnyttelse, men især en meget bedre synergi i salget og kan tilbyde kunderne flere og bedre løsninger.

– Det er en voldsom kapacitetsforøgelse vi får med de to nye M5W’ere, som begge kan printe hvid, men vi har ret ofte spidsbelastninger, hvor vi må ud i aften- og natarbejde og alligevel har svært ved at nå det hele. Ved at købe to Colorado’er kan vi rydde op i de for alle parter uheldige situationer, siger Kristian Klokkerholm.

De har i forvejen en ældre Colorado 1640, som de overtog fra Ecco Print. Om den siger Kristian:

– Den har en del år på bagen, men kører bare derud af. Så der var ikke så meget tvivl om, hvilken maskine det skulle være. Den er ikke helt identisk i udtrykket med de nye, så hvis vi skal lave meget store produktioner, er det godt at have to af de nye, så vi kan producere parallelt på dem.

Han fortæller, at de producerer alt fra labels til store plakatserier på deres Colorado’er. Ved at købe de to nye printere kan de opretholde det image, som de har som værende en hurtig og meget fleksibel skiltevirksomhed.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01