Marlene skal til Skills

PUBLICERET: 26 March 2024
OPDATERET: 26 March
Mediegrafikerelev Marlene Westfall Sørensen.

Det kom som noget af en overraskelse, da mediegrafikerlærling Marlene Westfall Sørensen blev indstillet til DM i Skills 2024.

Hun havde godt tænkt, at det kunne være sjovt at deltage, men havde alligevel ikke forventet det. Æren for pladsen giver hun til lærerne på Aarhus Tech og sin læreplads Brand Makers, hvor hun får en masse forskellige udfordringer. Men de siger til gengæld, at det også er Marlenes egen kombination af kreativitet og ansvar, der gør hende til en stærk kandidat til DM i Skills 2024.

Hvorfor tror du, at du er blevet så god til dit fag, at du nu skal dyste til DM i Skills?
– Det spørgsmål stiller jeg også mig selv. Da vores underviser fortalte, at vores branche deltog i Skills, så sad jeg med sommerfugle i maven og tænkte: Det kunne være sjovt at prøve. Men det kom alligevel som et chok, da jeg var blevet indstillet. Jeg er nok blevet så dygtig på grund af lærernes engagement for at få os ud i erhvervslivet og så min læreplads, hvor jeg får en masse ansvar. Jeg er med rundt på alle opgaver, fordi jeg er elev og får lov til at prøve de sjove ting.

Hvordan forbereder du dig til DM?
– Min læreplads sørger for, at jeg får lidt intensiv træning i photoshop. Ellers tager jeg det lidt som det kommer.

Hvad glæder du dig særligt til i konkurrencen?
– Jeg glæder mig til at komme over og se det hele. Og så glæder jeg mig til at møde de andre mediegrafikere og se deres faglighed. Bare i min klasse er der et megahøjt niveau – jeg synes ikke, at jeg skiller mig ud – så det bliver spændende at se, hvad de andre mediegrafikere kommer med.

Hvad siger dine familie og venner?
– Min familie kommer med over og ser det, og de synes, det er spændende. Dem fra klassen synes det er sejt – så det er et skulderklap at få.

Hvad drømmer du om at arbejde med som mediegrafiker?
– Jeg drømmer om at være et sted, hvor jeg er glad på at gå på arbejde hver dag. Hvor jeg kan udfolde mine grafiske evner og sidde med forskellige opgaver.

Læs videre

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01

Flexoindustrien lever og har det godt

At flexoindustrien lever, og har det godt, må være hovedkonklusionen på det heldagsarrangement som Dansk Flexo Forum og Sweflex havde sat sammen.
AFF_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder