Marlene skal til Skills

PUBLICERET: 26 March 2024
OPDATERET: 26 March
Mediegrafikerelev Marlene Westfall Sørensen.

Det kom som noget af en overraskelse, da mediegrafikerlærling Marlene Westfall Sørensen blev indstillet til DM i Skills 2024.

Hun havde godt tænkt, at det kunne være sjovt at deltage, men havde alligevel ikke forventet det. Æren for pladsen giver hun til lærerne på Aarhus Tech og sin læreplads Brand Makers, hvor hun får en masse forskellige udfordringer. Men de siger til gengæld, at det også er Marlenes egen kombination af kreativitet og ansvar, der gør hende til en stærk kandidat til DM i Skills 2024.

Hvorfor tror du, at du er blevet så god til dit fag, at du nu skal dyste til DM i Skills?
– Det spørgsmål stiller jeg også mig selv. Da vores underviser fortalte, at vores branche deltog i Skills, så sad jeg med sommerfugle i maven og tænkte: Det kunne være sjovt at prøve. Men det kom alligevel som et chok, da jeg var blevet indstillet. Jeg er nok blevet så dygtig på grund af lærernes engagement for at få os ud i erhvervslivet og så min læreplads, hvor jeg får en masse ansvar. Jeg er med rundt på alle opgaver, fordi jeg er elev og får lov til at prøve de sjove ting.

Hvordan forbereder du dig til DM?
– Min læreplads sørger for, at jeg får lidt intensiv træning i photoshop. Ellers tager jeg det lidt som det kommer.

Hvad glæder du dig særligt til i konkurrencen?
– Jeg glæder mig til at komme over og se det hele. Og så glæder jeg mig til at møde de andre mediegrafikere og se deres faglighed. Bare i min klasse er der et megahøjt niveau – jeg synes ikke, at jeg skiller mig ud – så det bliver spændende at se, hvad de andre mediegrafikere kommer med.

Hvad siger dine familie og venner?
– Min familie kommer med over og ser det, og de synes, det er spændende. Dem fra klassen synes det er sejt – så det er et skulderklap at få.

Hvad drømmer du om at arbejde med som mediegrafiker?
– Jeg drømmer om at være et sted, hvor jeg er glad på at gå på arbejde hver dag. Hvor jeg kan udfolde mine grafiske evner og sidde med forskellige opgaver.

Læs videre

Dantryk køber Dathoprint og Bording Link

Dantryk i Hurup forfølger deres strategi med at skabe sig bredere og stærkere fundament. Der er sket ved dels at købe Dathoprint i Aars, dels Bording Link som ligger i Vivild.
dantryk_01

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

Degn Grafisk investerer i teknologi og miljø

Degn Grafisk har, som nogle af de først i Danmark, investeret i en Canon imagePRESS V1350. Og den kommer til at arbejde hårdt.
Degn_01

Mulighederne med AI er store, men det er udfordringerne også

I vores serie af artikler om kunstig intelligens (AI) i den grafiske industri, har vi talt med Adrian Mayr som er direktør for product management hos Müller Martini
Adrian-Mayr-pfc-bearb

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand