NIZE equipment bliver Elitron-forhandler

PUBLICERET: 4 February 2024
OPDATERET: 4 February
Fra venstre ses Lars Nikolajsen, direktør og indehaver af NIZE equipment og Paolo Malatesta, CEO hos Elitron. Foto: NIZE equipment

NIZE equipment, som er nordisk distributør af storformatprintere, skæremaskiner og software, annoncerer et nyt strategiske partnerskab med Elitron, den italienske gigant inden for digital skæreteknologi.

Samarbejdet markerer en markant udvidelse af NIZE equipments tilbud, og gør dem til eksklusiv distributør af Elitron-produkter til den grafiske industri i de nordiske lande.

– NIZE equipment er begejstret for samarbejdet med Elitron. Partnerskabet styrker ikke kun vores produktsortiment, men styrker også vores forpligtelse til at levere det bedste inden for print- og skæreteknologi til det nordiske marked, siger Lars Nikolajsen, direktør og ejer af NIZE equipment og han fortsætter:

– Elitrons innovative løsninger komplementerer vores eksisterende produktlinjer perfekt, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et endnu mere omfattende udvalg af muligheder til vores kunder. Det er også tæt på linje med vores mål om at være den mest værdifulde partner i den grafiske industri.

Partnerskabet begyndte officielt den 1. januar 2024, hvor NIZE equipment startede distributionen af Elitrons produkter, herunder deres flagskibs digitale skæremaskiner og specialiserede softwareløsninger, i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Dette samarbejde skal revolutionere trykkeri- og skæreindustrien i Norden og give virksomheder adgang til noget af det mest avancerede teknologi, der findes på markedet.

Fra venstre ses Lars Nikolajsen, direktør og indehaver af NIZE equipment og Paolo Malatesta, CEO hos Elitron.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01