Roland DG overtager salg og support af DIMENSE-produkter

Foto: Søren Winsløw
PUBLICERET: 31 January 2024
OPDATERET: 31 January

Roland DG, mest kendt for deres printere og skæreplottere, overtager salg og support af DIMENSE, som er en storformat digital printløsning med tredimensionel prægning. DIMENSE er udviklet og fremstillet af DG DIMENSE, et nyt joint venture etableret i Litauen i oktober 2023.

– Ved at tilbyde den unikke merværdi skabt af DIMENSE til kunder over hele verden, vil vi fremskynde digitaliseringen af interiørmarkedet, udtaler Tony Miller, formand for Roland DG’s Global Sales and Marketing Division.

DIMENSE-løsningen består af Dimensor S inkjet-printeren kombineret med specielle medier, der har den egenskab at de skummer op ved opvarmning, en strukturfarve til at kontrollere skumdannelse og en CMYK vandbaseret farve, der er sikker at bruge indendørs. Efter print opvarmes mediet af printerens indbyggede varmelegeme, hvilket får de områder, der ikke er belagt med strukturfarve, til at skumme op til 1,5 mm tykkelse, hvilket skaber det strukturerede design.

DIMENSE har udviklet en eksklusiv serie af PVC-fri medier, som er venlige for både miljø og mennesker. Forskellige overfladebehandlinger er tilgængelige, herunder mat, ruskind, metallisk sølv, metallisk guld, perlemor og kamæleon, hvilket giver en bred vifte af dekorationsmuligheder.

– Det siges, at mindre end 5 % af tapettrykningen er blevet digitaliseret, og denne industri forventes at accelerere. Digitale printløsninger vil spille en stadig mere aktiv rolle i den moderne boligindretning, siger Miller.

Læs videre

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

Scandinavian Print Group overtager Step Print Power

Det Svendborg-baserede trykkeri Step Print Power er pr. 1. juni blevet overtaget af Scandinavian Print Group.
esben_step

Scandinavian Print Group slår dørene op

Fredag den 14. juni er det 25 år siden, at Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede et firma med adresse i Esbens lejlighed på Kystvejen i Aarhus. Det fejrer de nu med et åbent hus, hvor alle er velkommen.
esben_SGP

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01