Ny Epson DTG/DTF-printer forenkler print på tekstiler

Foto: Pressefoto
PUBLICERET: 11 January 2024
OPDATERET: 11 January

Med den nye SureColor SC-F1000 direct-to-garment (DTG) printer udvider Epson deres sortiment af DTG-printere.

Det er en alsidig entry-level printer specialbygget til en række DTG og direkte-til-film (DTF) printapplikationer. Den er beregnet til at åbne nye døre for beklædningsdekoratører, iværksættere, håndværkervirksomheder og printserviceudbydere. Hybridprinteren kombinerer, ifølge Epson, høj billedkvalitet med nem betjening og fleksibel ydeevne i én pladsbesparende pakke.

– Traditionelt er DTG-printere designet til professionelle trykkerier – større modeller, som er svære for mindre håndværkere på begynderniveau at anskaffe og integrere i deres eksisterende miljø, siger Lily Hunter, produktchef, Professional Imaging, Epson America.

– Vi har taget det bedste fra vores DTG-teknologi og destilleret det til denne kompakte, omkostningseffektive printer, ideel til iværksættere og kreative fagfolk, der ønsker at fremstille deres unikke design selv.

Den hybride SureColor-printer, der er udviklet til både DTG- og DTF-print, adresserer væksten blandt virksomheder, der ønsker at levere tilpasset arbejdstøj og andre tekstiler. Enheden har et lukket design med gennemsigtige sidepaneler for at forbedre printprocessen, og DTF-udskrivningskapaciten giver brugerne mulighed for at gå ud over traditionel beklædningsgenstand og overføre personlige designs til en bredere vifte af materialer, herunder unikt formede genstande.

– Den nye kompakte SureColor hybrid DTG-printer er designet til at skabe nye muligheder for virksomheder og give dem mulighed for at bryde ind på markedet for beklædningsdekoration, siger Hunter.

Mere om SureColor F1070

Den er udstyret med PrecisionCore MicroTFP®-printhoved med Nozzle Verification Technology og næste generation af UltraChrome DG2-blæk med CMYK+hvid. Den hvide farve gør det muligt at printe på mørkt tøj, og et patronfrit farvesystem reducerer behovet for skift af farver for derigennem at understøtte produktiviteten.

Derudover har den nye SureColor DTG-printer automatisk højdejustering, med mulighed for at printe på en række forskellige materialer, der er op til én tomme tykke.

SureColor SC-F1000 vil være tilgængelig for forudbestillinger i februar og vil kunne leveres til kunder i maj 2024 gennem Epsons autoriserede professionelle forhandlere.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01