Hurtigere og mindre inkjet-produktionsprinter fra Ricoh

Foto: Pressefoto
PUBLICERET: 20 November 2023
OPDATERET: 20 November

RICOH lancerer Pro VC80000 som bygger videre på succesen med RICOH Pro VC70000. Rullebaserede produktionsprintere der er designet til at producere farvebøger, kataloger, magasiner og kommercielle printapplikationer på coatede medier op til 300 g/m2.

Avancerede software- og hardwareværktøjer leverer øget automatisering af produktion, printkvalitetskontrol og kommunikation med mange AI-, maskinlærings- og dataanalysefunktioner, der sikrer forudsigelige og gentagelige output med minimal operatørindblanding, skriver Ricoh i en pressemeddelelse.

Den er den mindste maskine i sin klasse, med en fuld duplex, og måler mindre end ti meter i længden. Pro V80000 inkorporerer den nyeste generation af farve og temperaturkontrollerede inkjet-hoveder, og opnår en maksimal opløsning på 1200 x 1200 dpi og en maksimal hastighed på 150 meter i minuttet. Det er en 50 % stigning i produktionsoutput sammenlignet med tidligere versioner – og fokuserer på at maksimere produktiviteten for at reducere de samlede ejeromkostninger (TCO).

Pro V80000 er udstyret med den nye ‘firefly’-tørreteknologi, som består af små, opvarmede ruller, der bringer pressen op på temperatur på mindre end halvdelen af den tid et typisk tørresystem skal bruge.

Automatisk kvalitetskontrol på næste niveau med en fuldt indbygget RICOH Pro Scanner, som først blev introduceret som en ekstraudstyr på RICOH Pro VC70000. Scanneren overvåger aktivt flere facetter af udskriftskvaliteten og gennemgår konstant ydeevnen af hvert enkelt hoved, hvilket gør det muligt for Pro VC80000 automatisk at opretholde et konstant højt niveau af outputkvalitet.

Farve-til-farve- og front-to-back-registrering styres automatisk, og rettelser implementeres straks.
Manuelle justeringer elimineres ved at et spektrofotometer realtidsovervåger farvegengivelsen. Enhver afvigelse i måloutput identificeres, og de nødvendige justeringer foretages i farten.

RICOH Supervisor™ indsamler og fortolker operationelle data hentet fra RICOH Pro Scanner og andre tilsluttede produktionsprintenheder og skaber webbaserede dashboard-visninger ved hjælp af analyser fra dets business intelligence-værktøj.

En automatiseret papiropsætning, gør det muligt at printe optimalt på et helt nyt substrat med et tryk på en knap. En SmartStart-funktion tillader automatisk maskinopsætning før starten af et skift uden en operatør på stedet.

Sattler Media Group beta-tester den første maskine

Disse funktioner har vist sig at være afgørende for beta-installationen hos Sattler Media Group i Tyskland, en af Europas store medievirksomheder, med specialistekspertise inden for kommercielt tryk, direct mail, omnichannel marketing og logistik. Christian Haneke, Innovation and Solutions Manager, siger:
– Det automatiseringsniveau, der opnås med Ricohs Pro VC80000, kombineret med op til 50 % højere output af højkvalitetsprodukter sammenlignet med vores nuværende teknologi, såvel som dens operatørvenlige tilgang, transformerer den rolle, som inkjet spiller i Sattler Media Groups produktionsportefølje.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe tilføjer:

– Vores højhastigheds inkjet-kunder deler lignende produktionsudfordringer. De har brug for højhastighedskapacitet for at opfylde store ordrer og strammere ekspeditionstider samt værktøjer til at gøre driften af deres printere nemmere og mere effektiv. RICOH Pro VC80000 er bygget på det, der gjorde den forrige generation til en kundefavorit og er et vidnesbyrd om vores forpligtelse til at hjælpe kunder med at løse deres udfordringer. Den sætter en ny standard inden for automatisering og data first-intelligens for at øge produktiviteten og anvendeligt output. med ensartethed på tværs af operatører og skift. I forlængelse af udgivelsen af den B2-arkfodrede RICOH Pro Z75, cementerer den Ricohs status som markedsleder inden for inkjet-produktion.

RICOH Pro VC80000 højhastigheds inkjetpressen er tilgængelig fra begyndelsen af 2024 i hele EMEA.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6