Nordens største grafiske messe åbner i september

PUBLICERET: 23 June 2023
OPDATERET: 23 June

Sign & Print Scandinavia-messen i Stockholm i september er den største grafiske messe i Norden. Her vil alle de største og mest relevante leverandører vise deres løsninger til et stort publikum.

Messen foregår over tre dage, fra den 19. til den 21. september og afholdes i Kista som ligger på toglinjen mellem Arlanda-lufthavnen og Stockholm.

Messen er blevet det oplagte mødested for alle, der arbejder med skilte og tryk i hele produktionskæden samt slutbrugere inden for design og markedsføring. På messen er der udstillere fra alle dele af den grafiske branche, store såvel som små virksomheder.

Du kan se udstillerlisten her.

En enestående chance

I tre dage er al ekspertviden samlet under ét tag vedrørende produkter, services og løsninger indenfor den grafiske branche. Hvilke nye løsninger og innovationer kan gøre din virksomhed mere effektiv, holde omkostningerne nede og generere mere forretning?

Vicedirektør Daniel Wahlgren fra arrangøren AGI Media forklarer:

– Messer er generelt en enestående chance for at mødes ét sted og sammenligne produkter og ydelser. Det er en tidseffektiv måde at indkredse sine muligheder på.
Du får desuden mulighed for at se nye produkter og innovationer samt mødes med dine kollegaer i branchen. Endelig kan du deltage i seminarer om de varmeste emner eller få testet en opgave og mærke på nye materialer.

Læs mere om messen her.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

Læs videre

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

Vikiallo støtter ECO Interior Award

Interiør-dekoration bliver nævnt stadigt oftere som et nyt område med et stort forretningspotentiale. Derfor afholder Sign Print & Pack-messen en interiør design-konkurrence.
vikiallo-design_01

Nyt tilbud til professionelle grafiske indkøbere

Print.com er et nyt online tilbud til professionelle grafiske indkøbere i Danmark.
printcom

Egotag investerer i yderligere to Colorado'er

Egotag Skilte & Reklame i Hjørring har benyttet Drupa-messen til at købe to nye Colorado’er i M-serien.
egoitag_drupa

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01