Storformatmaskiner med flere farvevalg

PUBLICERET: 5 May 2023
OPDATERET: 5 May
Flatbed-printere og en rulle-printer er udstillet på Swissqprints udstilling på Fespa-messen i München. Foto: Pressefoto

Swissqprint sætter tre maskinmodeller i drift, når de udstiller på Fespa i München den 23. til 26. maj. Det gælder den seneste generation af Nyala og Kudu flatbed printere samt Karibu rulleprintere.

De er alle storformatmaskiner, der leverer en maksimal opløsning på 1.350 dpi, samt den nyeste printhovedteknologi, der ifølge Swissqprint giver præcis placering af farvedråberne på de valgte substrater.

Udvidet farvevalg

Når det kommer til farvevalg i printerne, har de udover lyse farver også mulighed for at printe med hvid, effektlak og staffagefarver som orange, neon pink og neon gul. Swissqprints forhandler Nize Equipment vil være på stedet for at rådgive de nordiske kunder.

– Vores mål er at vise printserviceudbydere, hvordan de kan gøre sig gældende på markedet, siger Carmen Eicher, salgs- og marketingchef hos Swissqprint, i en pressemeddelelse og tilføjer, at det gælder på alle niveauer – kvalitet, applikationsområde, rentabilitet og bæredygtighed.

Stor alsidighed – og fokus på neonfarver

Der vil også være et applikationsgalleri i standen, som har til formål at vise messepublikummet storformatprinternes alsidighed, og hvad de kan præstere. I den forbindelse bliver der oprettet en særudstilling med fokus på UV-print med neonfarver.

Carmen Eicher understreger, at alle printere er kendetegnet ved bæredygtig og rentabel produktion på flere områder.

– Hele swissqprint-serien er meget energieffektiv og i overensstemmelse med ISO 20690-standarden, som for nylig er blevet bekræftet af tredjepartstests, siger hun.

 

Læs videre

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01

Hurtig udskrivning med ny DTG-printer

Den er op til 25 procent hurtigere, er udstyret med en helt ny farve og har en markant bedre opløsning end sin forgænger.
Epson-Fespa_01

Glitrende akrylplader af genbrugt materiale

Green Cast Galaxy er et nyt udvalg af støbte akrylplader fremstillet med 100% genanvendt akryl, der kombinerer PMMA´s egenskaber med en særlig glittereffekt.
green_cast_01

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01