Wrap Academy ændrer organisation

PUBLICERET: 16 January 2023
OPDATERET: 16 January
Henrik Valentin fortsætter som instruktør på Wrap Academy, i det omfang hans nye virke tillader det.

Uddannelsescentret Wrap Academy, som ligger under sign service i Hedensted, ændrer organisation.
Henrik Valentin som hidtil har været leder af og instruktør på Wrap Academy træder tilbage som daglig leder, men fortsætter som instruktør.

Ind i rollen som daglig leder træder Steffen Færgemann, som i forvejen underviser i montering af vinduesfilm og foretager certificering inden for 3M vinduesfilm. Som wrap-instruktør tilknyttes desuden Bianca Thordal fra SignXpert.dk i Vejle, som også tidligere har været instruktør på Wrap Academy.

Henrik Valentin fortsætter også som instruktør, i det omfang hans nye virke tillader det. Han har længe haft en drøm om at blive politibetjent og er netop blevet optaget på Politiskolen i Vejle.

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

Standardiserede robotløsninger skal løfte storformatbranchen

I de senere år har automatisering stået højt på ønskelisten hos mange skærebordskunder. Det har Zünd Skandinavien imødekommet ved at udvikle robotløsninger, som kan tilfredsstille de specifikke behov hos de enkelte kunder.
robot_zund_01a

Grafisk tekniker Andreas glæder sig til Skills

Grafisk tekniker Andreas Balleby Hansen fra Stibo Complete skal konkurrere om at blive Danmarks bedste grafiske tekniker 2023 til DM i Skills.
Andreas_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen