Udnyt konkurrencefordelene ved print med hvid farve

HP inviterer til et gratis webinar for at vise, hvordan brugere kan opnå en konkurrencefordel med hvid farve.

Et nyt webinar venter, hvor HP fokuserer på applikationer med Latex White Ink. Virksomheden lover en interaktiv begivenhed, hvor kunderne vil få et kort overblik over HP-printere, der bruger Latex White Ink. Oplægget holdes af Sara Cristofol.

Desuden går HP ind i at demonstrere fordelene ved dets proprietære hvide farve, og hvordan kunder kan øge deres fortjeneste og skille sig ud fra konkurrenterne. Der vil også være live-sessioner om forskellige anvendelsesområder for den hvide farve af Roman Barba samt samtaler med HP’s kunder. Webinaret er gratis og finder sted den 1. december kl. 11.00.

Du kan tilmelde dig her.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.