Skalerbar trykpresse med nye formatmuligheder

Med sloganet ”Perfekt fra alle sider” lancerer Heidelberg den nye generation af Speedmaster SX 102. Denne nye trykmaskine henvender sig primært til kommercielle trykkerier, der kræver et højt produktivitets- og kvalitetsniveau med tryk på begge sider i én arbejdsgang.

Det typiske anvendelsesområde spænder fra brochurer og andre kommercielle tryksager til indlægssedler i farmaceutisk emballage. Den favner derfor også applikationer, der består af meget tynde materialer.

Den nye 92-formatmulighed (650 x 940 millimeter) reducerer omkostningerne til trykplader med op til 16 procent* sammenlignet med det konventionelle 102 arks format (720 x 1.020 millimeter), som også er tilgængeligt. Dette er en interessant økonomisk overvejelse, især i betragtning af den kraftige stigning i råvarepriserne.

Skalerbar teknologi

Den nye Speedmaster SX 102 er skalerbar. Afhængig af anvendelsesområdet og kravene til output/automatisering kan grundmodellen udvides med mange andre hjælpesystemer overført fra Speedmaster XL-teknologien. Disse omfatter Intellistart 3, Intelliline, Intellirun, Wash Assistant, Powder Assistant og mange flere. Om nødvendigt kan konfigurationen udvides helt til Push to Stop for fuldautomatisk trykning.

Ved hjælp af kunstig intelligens giver de digitale assistancesystemer en markant reduktion i antallet af manuelle indgreb fra operatørerne. Udover at spare tid betyder det også, at der er reduceret risiko for fejl.

Via Prinect Press Center XL 3 og Prinect-workflowet kan Speedmaster SX 102 integreres fuldt ud i et trykkeriets processer. Det skulle sikre effektiv datastyring, præcise forudindstillinger, opdaterede produktionsdata og informative rapporter. Den har desuden arvet Preset Plus-føderen og udlæggeren, der medvirker til en trykhastighed på 14.000 ark i timen i perfektionstilstand.

*) Hvis prisen er lineært proportionel med materialeforbruget.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.