Skalerbar trykpresse med nye formatmuligheder

PUBLICERET: 20 September 2022
OPDATERET: 20 September

Med sloganet “Perfekt fra alle sider” lancerer Heidelberg den nye generation af Speedmaster SX 102. Denne nye trykmaskine henvender sig primært til kommercielle trykkerier, der kræver et højt produktivitets- og kvalitetsniveau med tryk på begge sider i én arbejdsgang.

Det typiske anvendelsesområde spænder fra brochurer og andre kommercielle tryksager til indlægssedler i farmaceutisk emballage. Den favner derfor også applikationer, der består af meget tynde materialer.

Den nye 92-formatmulighed (650 x 940 millimeter) reducerer omkostningerne til trykplader med op til 16 procent* sammenlignet med det konventionelle 102 arks format (720 x 1.020 millimeter), som også er tilgængeligt. Dette er en interessant økonomisk overvejelse, især i betragtning af den kraftige stigning i råvarepriserne.

Skalerbar teknologi

Den nye Speedmaster SX 102 er skalerbar. Afhængig af anvendelsesområdet og kravene til output/automatisering kan grundmodellen udvides med mange andre hjælpesystemer overført fra Speedmaster XL-teknologien. Disse omfatter Intellistart 3, Intelliline, Intellirun, Wash Assistant, Powder Assistant og mange flere. Om nødvendigt kan konfigurationen udvides helt til Push to Stop for fuldautomatisk trykning.

Ved hjælp af kunstig intelligens giver de digitale assistancesystemer en markant reduktion i antallet af manuelle indgreb fra operatørerne. Udover at spare tid betyder det også, at der er reduceret risiko for fejl.

Via Prinect Press Center XL 3 og Prinect-workflowet kan Speedmaster SX 102 integreres fuldt ud i et trykkeriets processer. Det skulle sikre effektiv datastyring, præcise forudindstillinger, opdaterede produktionsdata og informative rapporter. Den har desuden arvet Preset Plus-føderen og udlæggeren, der medvirker til en trykhastighed på 14.000 ark i timen i perfektionstilstand.

*) Hvis prisen er lineært proportionel med materialeforbruget.

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01