43 udstillere og 1.400 gæster i glædeligt gensyn

Christian Heilbroch holder øje med kombatanterne i The Hexis Battle.

På trods af en lidt nedskaleret messe blev det både intense og festlige dage i Odense Congress Center. Udstillerne havde sat alle sejl til og gæsterne fyldte godt op i gangene og på standene det meste af dagen.

I det nedenstående samler vi de sidste indtryk fra messen gennem en lang række billeder og eet par kommentarer fra et par udstillerne.

Messen har medvirket til at positionere Hexis i markedet

Christian Heilbroch fra Hexis fortæller, at deres markante tilstedeværelse på Sign Print & Pack er medvirkende til, at de efterhånden har fået en solid position på det danske marked.

– Som producent af egne produkter har vi en lidt speciel position, som stadigt flere ser som en fordel. Vi tager ansvar hele vejen og kan også bidrage til hurtig og effektiv udvikling, siger Christian Heilbroch og nævner et konkret eksempel, hvor en kunde gerne ville have en folie med mursten lagt i sildebensmønster. Christian henvendte sig til hovedkontoret i Frankrig og mindre end 14 dage efter var det en del af deres dekorationsserie, hvor man kan downloade forskellige mønstre.

Ellers vakte Hexis som sædvanlig stor opmærksomhed med deres Hexis Battle scene, hvor de besøgende kunne prøve kræfter med Hexis’ wrappingfolie og ike mindst med hinanden i korte intense konkurrencer.

Allan Lykkebak fra Antalis var meget tilfreds med messen og ikke mindst app’en, der var udviklet til at holde styr på kunderne.

Antalis: Ønsket om at investere er der

Allan Lykkebak fra Antalis fortæller, at messen blev meget bedre end forventet. Han siger:
– Interessen er stor men tiderne dårlige. Folk undersøger og forbereder sig, men er afventende fordi situationen er usikker. Men jeg er ikke i tvivl om, at salget nok skal komme på sigt. Ønsket om at investere er der.

Hos Antalis var det især de store maskiner, der trak opmærksomhed. Deres nye agentur på Vanguard storformatprintere blev vist frem og det samme gjorde deres HP Latex R1000 hybridprinter, som både kan printe på fleksible og fastematerialer.

Antalis havde op mod 20 mand på standen. Allan Lykkebak uddyber:
– Vi er vel den leverandør der spænder bredest med alt fra grafisk papir og kontorartikler over diverse folier og skiltematerialer til storformatmaskiner. Det giver os en bred kontaktflade, men også behovet for at have mange forskellige former for ekspertise internt. Det har vi, og de var alle med på messen.

Allan Lykkebak slutter af med at rose arrangørerne for at udvikle en smartphone applikation som gjorde det nemt at scanne og holde styr på de mange besøgende på standen. Den giver et godt overblik og en fremragende mulighed for at følge op efterfølgende.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.