Sign Print og Pack slår dørene op

 

Den længe ventede begivenhed, Sign Print & Pack-messen i Odense Congress Center, har her til morgen slået dørene op for to dages intensiv udforskning af de forretningsmæssige og teknologiske muligheder i den visuelle kommunikationsbranche.

Allerede fra morgenstunden er aktiviteten stor hos de omkring 45 udstillere, som alle har investeret tid og ressourcer i at tilbyde de besøgende en både spektakulær og inspirerende oplevelse.

Det er blandt andet muligt at se verdens hurtigste skærebord, lysskilte og mannequin-dukker fremstillet ved hjælp af 3D-printere, effektive etiketløsninger i bordmodeller, fuldautomatiske skære-, perforerings- og falseløsninger baseret på stregkoder og rigtig meget andet.

Messen har åben i dag onsdag til kl. 17.00 og i morgen torsdag er der åbent fra 9-16.00.
Du kan gratis tilmelde dig messen her.


Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.