Sign Print og Pack slår dørene op

PUBLICERET: 14 September 2022
OPDATERET: 14 September

 

Den længe ventede begivenhed, Sign Print & Pack-messen i Odense Congress Center, har her til morgen slået dørene op for to dages intensiv udforskning af de forretningsmæssige og teknologiske muligheder i den visuelle kommunikationsbranche.

Allerede fra morgenstunden er aktiviteten stor hos de omkring 45 udstillere, som alle har investeret tid og ressourcer i at tilbyde de besøgende en både spektakulær og inspirerende oplevelse.

Det er blandt andet muligt at se verdens hurtigste skærebord, lysskilte og mannequin-dukker fremstillet ved hjælp af 3D-printere, effektive etiketløsninger i bordmodeller, fuldautomatiske skære-, perforerings- og falseløsninger baseret på stregkoder og rigtig meget andet.

Messen har åben i dag onsdag til kl. 17.00 og i morgen torsdag er der åbent fra 9-16.00.
Du kan gratis tilmelde dig messen her.


Læs videre

Skær 90% af fremstillingstiden på stanseformene

Den tyske leverandør af efterbehandlingsudstyr, KAMA, introducerer det digitale positioneringssystem KAMA CPX 106 til hurtigere opsætning af klichéer til blindprægning og varmfoliering.
kama_02

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Addbrand bliver distributør af Arctic Papers G-Serie

Fra januar 2023 bliver Addbrand ny distributør af papirserierne G-Print og G-Silk, der produceres på Arctic Papers papirværk i Grycksbo i Sverige.
Arctic Paper Grycksbo

Gop øger salget på det grafiske marked

Distributøren gop har indtaget det danske marked og har siden sin opstart tilbage i 2019 opnået en solid position i det grafiske segment.
gop_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6