Netværk, trends og nyheder driver Charlotte Brovang til Odense

Charlotte Brovang ejer Brovang Skilte sammen med sin søster Susanne.

Når Charlotte Brovang tager turen til Odense for at besøge Sign Print & Pack-messen, er det for at blive inspireret og se nyheder.

For nogle år tilbage opdagede hun på vikiallos stand en oppiller, som hun med det samme så en effektivisering i. Sådan en har de så stående i produktionen i dag. Hvad der dukker op af ”smarte ting” på årets messe til september, vil tiden vise, men mulighederne inden for facadebogstaver med lys skal studeres nærmere. Det samme gælder pyloner.

– Generelt skal vi se, hvad der er trendy lige nu, og så skal vi netværke med nye personer, fortæller Charlotte Brovang fra Brovang Skilte i Hillerød. En virksomhed, der løser både små og helt store skilteopgaver, og også arbejder meget med way-finding.

Du kan også komme med. Tilmeld dig gratis her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.