Reklame & Folie Danmark: Udstillinger giver en helt speciel kundekontakt

RFD viser bl.a. Orafol’s nye miljøvenlige PU baserede laminat

Reklame & Folie Danmark (RFD) har specialiseret sig i salg og rådgivning omkring et bredt udvalg af materialer til skiltebranchen i Danmark. RFD er bl.a. repræsentant for en af verdens største producenter af laminater og materialer, Orafol i Tyskland, og har den vej rundt fingeren på pulsen om hvad vej udviklingen af materialer tager: Det er i den grønne retning.

Salgschef Casper Poulsen i arbejde på standen.

Sign, Print & Pack har talt med salgschef Casper Poulsen, som siger:

”Vi har valgt at deltage på Sign, Print & Pack fordi udstillinger kan noget særligt i forhold til kundekontakten. Vi har naturligvis en løbende kontakt til vores kunder rundt om i landet, men når vi møder dem på en udstilling er de udenfor deres vante miljø og har på en helt anden måde tid og lyst til at tale med os under mere uformelle og informationsskabende forhold. Vi lærer faktisk en hel del om vores kunders ønsker og daglige arbejdsforhold på en udstilling, som vi ikke får fat i under vores normale kundebesøg. Derfor er udstillinger yderst givende for både vores kunder og os.

Som alle andre var vi på Fespa i Berlin, som ikke ligger langt fra vores hovedleverandør Orafol, og udviklingen er helt klar: Den går i den grønne retning med nye ikke PVC baserede materialer, som også kan bearbejdes med ikke opløsningsmiddel-baserede trykfarver. Alt sammen for at fremme en bæredygtig produktion af skilte- og dekorations-materiale. Vi glæder os bl.a. til at vise vores kunder Orafol’s nye miljøvenlige PU (PolyUrethan) baserede film til indpakning af biler.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.