Reklame & Folie Danmark: Udstillinger giver en helt speciel kundekontakt

PUBLICERET: 11 August 2022
OPDATERET: 11 August
RFD viser bl.a. Orafol’s nye miljøvenlige PU baserede laminat

Reklame & Folie Danmark (RFD) har specialiseret sig i salg og rådgivning omkring et bredt udvalg af materialer til skiltebranchen i Danmark. RFD er bl.a. repræsentant for en af verdens største producenter af laminater og materialer, Orafol i Tyskland, og har den vej rundt fingeren på pulsen om hvad vej udviklingen af materialer tager: Det er i den grønne retning.

Salgschef Casper Poulsen i arbejde på standen.

Sign, Print & Pack har talt med salgschef Casper Poulsen, som siger:

“Vi har valgt at deltage på Sign, Print & Pack fordi udstillinger kan noget særligt i forhold til kundekontakten. Vi har naturligvis en løbende kontakt til vores kunder rundt om i landet, men når vi møder dem på en udstilling er de udenfor deres vante miljø og har på en helt anden måde tid og lyst til at tale med os under mere uformelle og informationsskabende forhold. Vi lærer faktisk en hel del om vores kunders ønsker og daglige arbejdsforhold på en udstilling, som vi ikke får fat i under vores normale kundebesøg. Derfor er udstillinger yderst givende for både vores kunder og os.

Som alle andre var vi på Fespa i Berlin, som ikke ligger langt fra vores hovedleverandør Orafol, og udviklingen er helt klar: Den går i den grønne retning med nye ikke PVC baserede materialer, som også kan bearbejdes med ikke opløsningsmiddel-baserede trykfarver. Alt sammen for at fremme en bæredygtig produktion af skilte- og dekorations-materiale. Vi glæder os bl.a. til at vise vores kunder Orafol’s nye miljøvenlige PU (PolyUrethan) baserede film til indpakning af biler.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6