PVC-fri bilindpakningsfolier fra Orafol

PUBLICERET: 13 June 2022
OPDATERET: 2 September

Folieproducenten Orafols nye PVC-fri indpakningsfolier og printvinyl med tilhørende laminat blev vist på Fespa. Scandrafts administrerende direktør Anders Trillkott forklarer, hvorfor Orafol kan levere, når andre producenter kæmper med råvaremangel og leverancer.

– Orafols produktserie med printbare vinyler, folier og laminater udgør en stor del af Scandrafts sortiment. Vi er skandinavisk distributør og en stor kunde set ud fra et europæisk synspunkt. Deres styrke er produktion, kvalitet og levering. De er traditionelt ikke så gode til markedsføring – det er vores opgave, siger Anders Trillkott.

– På nuværende tidspunkt er der høje omkostninger til råvarer, især PVC. Derfor har Orafol også investeret i at udvikle produkter, der har en anden sammensætning og bliver mere overkommelige for kunden. Derfor mere fokus på pvc-fri prisbillige alternativer.

– De er fx kommet med printfolierne Orajet 3740 og 3720, der alle er PVC-fri produkter. Men den store fordel er, at de også er billigere end andre alternativer, de har i dag.

På trods af mangel på råvarer og kemikalier og globale transport- og leveringsproblemer, som mange producenter oplever i nutidens turbulente tider, har Orafols styrke ifølge Anders Trillkott været at kunne klare både produktion og levering.

– Så det har været meget positivt for os at have Orafol som vores hovedleverandør. De er også meget tæt på Sverige (hovedkontoret og fabrikken er i Oranienburg, Tyskland). Det giver også vores kunder mulighed for at få deres folier hurtigt.

I Danmark sælges Orafol af Signcom i Roskilde, Reklame & Folie i Svendborg og af LMT Gruppen i Hadsten.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01