Adobe lancerer PDF Print Engine 6 med nye kraftfulde farve-, forædlings- og efterbehandlingsfunktioner

PUBLICERET: 31 May 2022
OPDATERET: 31 May

Adobe lancerede i dag på FESPA Adobe PDF Print Engine 6. Den nye version indeholder funktioner, der vil frigøre kraften i nye teknologier, standarder og arbejdsgange, siger Mark Lewiecki fra Adobe.

Funktionerne i PDF Print Engine 6 vil styrke alle printsegmenter med forbedret printkvalitet, større effektivitet og øget automatisering med beslutninger baseret på jobintelligens.

PDF Print Engine 6 er optimeret og opdateret for at drage fuld fordel af den nyeste systemhardware og billedteknologi. De nye farvefunktioner i version 6 vil fremskynde brugen af spektrale farver i forbindelse med brand colors. Prepress-operatører kan udnytte og præcist kontrollere den fulde farvepalette, der er tilgængelig i printeren eller på trykpressen, for den mest nøjagtig gengivelse af brand colors, grafik og billeder.

Hvad er nyt i Adobe PDF Print Engine 6?

  • Strømlinet ECG-behandling (Extended Color Gamut). Enkelttrins farvekonverteringer til effektiv og præcis udskrift til printere eller trykmaskiner, der kører med specielle procesfarver (orange, grøn og/eller violet) udover CMYK.
  • Spectral Brand Colors. Det nye spektralmodul vil behandle spektralt definerede staffagefarver, så de kan farvestyres med andre jobelementer.
  • Sofistikeret billed re-sampling. Når du ændrer størrelsen på et billede, vil en kraftfuld ny algoritme generere optimerede farveværdier for afledte pixels.
  • Integreret fremstilling af efterbehandlingsdata. Avancerede metoder til at administrere og automatisere efterbehandling og inline-dekorationer såsom lak og foliering, samt efterfølgende bukke- og skærestreger.
  • Afledte trykforme. Lakker og hvide undertryk kan automatisk genereres fra jobelementer.
  • PDF Print Engine 6 leverer forbedret understøttelse af Variable Data Print (VDP) og variabel
    produktudskrivningsarbejdsgange, der kan skaleres til at drive enhver presse med dens nominelle hastighed.

PDF Print Engine 6 vil blive distribueret til Adobes printpartnere i løbet af juni 2022. Produkter bygget på version 6 forventes at blive tilgængelig senere i år.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand