Den nye Kyocera TASKalfa 15000 inkjet produktions printer - 150 kopier/minut

PUBLICERET: 17 May 2022
OPDATERET: 17 May
Kyocera TASKalfa 15000 er et modulært 150 kopier/minut inkjet produktionsprinter system, som kan udbygges med forskellige pålæggere og aflæggere. Maksimalt format er overstørrelse A3. Ill. Kyocera

Visutech repræsenterer nu Kyocera

De fleste kender sikker Visutech som virksomheden, som har introduceret HP Indigo’s digitale trykmaskiner i Skandinavien. Fra november 2021 har Visutech også overtaget repræsentationen af Kyocera i Skandinavien og viste derfor på den nyligt overståede Sign & Print i Stockholm Kyocera’s nye TASKalfa 15000 inkjet produktions printer.

Kyocera – en japansk kæmpe

Med en omsætning på ca. € 13 milliarder, er Kyocera et japansk kæmpekonglomerat med aktiviteter indenfor mange segmenter. Trykindustrien håndteres gennem Kyocera Document Solutions Group, som med en omsætning på ca. € 2,3 milliarder er på størrelse med Heidelberger Druckmaschinen AG. Kyocera er en af de absolut førende virksomheder indenfor udvikling og fremstilling af inkjet systemer, som man leverer til en række kendte udbydere af inkjet maskiner. Kyocera tilbyder også i nogle markeder en meget bred pallette af farvekopimaskiner.

TASKalfa 15000 inkjet produktionsprinter

Med introduktionen af TASKalfa 15000 bevæger man sig nu opad fra farvekopimaskiner og ind i inkjet farveproduktions printer segmentet i A3 format og 15o kopier/minut. Konceptet er modulært, så forskellige pålæggere og aflæggere kan integreres ind i systemet, ligesom falsning og samlehæftning også kan integreres.

Man bevæger sig således ind i et meget konkurrencepræget segment, hvor Xerox/Fujifilm, Canon, Ricoh, KonicaMinolta allerede opererer, dog hovedsageligt med toner-baserede maskiner.

Vi håber, at Visutech vil vise TASKalfa 15000 på Sign, Print & Pack i Odense til September. Mere om dette senere.

 

 

 

Læs videre

Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient's færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område, så derfor kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.
Jan_RDK1

Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen har udviklet sig til at være en landets største leverandører til visuel kommunikation.
Carl Jensen's nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack

Juhl introducerer langtidsholdbar tekstiltrykning på Sign, Print & Pack

"Tekstiltryk er et kraftigt voksende marked, men vores erfaring viser, at DTG (Direct To Garment) teknologierne ofte ikke kan levere langtidsholdbare løsninger. Det er ikke verdens største problem ved T-shirts, men ved både sports- og især arbejdstøj er det uheldigt, at det påtrykte ikke holder lige så længe som selve tøjet. Vi har længe søgt efter en teknologi, som kan løse denne udfordring og sammen med vores italienske partner Ser.Tec. er vi overbeviste om, at vi nu har fundet løsningen, som vi derfor vil vise på Sign, Print & Pack.
Juhl's nye Ser.Tec. DTF 300 Fast tekstilprinter

Addbrand på Sign, Print & Pack: "Vi er meget mere end kuverter"

Addbrand Denmark A/S, som tidligere hed A-Mail kuverter A/S, sidder i dag på en stor del af det danske kuvertmarked. A-Mail blev i 2019 en del af den skandinaviske grafiske virksomhed Addbrand, som er delejet af den store tyske kuvertproducent Mayer Kuvert. Samlet omsætning i koncernen er over 2 mia. kroner.
Addbrand satser på et bredt udvalg af emballager til forsendelse af varer

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01