HP fejrer 10 år med digitale B2-maskiner samt ny maskine og nye features

PUBLICERET: 30 March 2022
OPDATERET: 30 March

HP fejrer i dag 10-års jubilæum for introduktionen af HP Indigo B2-porteføljen. Siden de introducerede HP Indigo 10000 på Drupa i 2012, er der sket en reel revolution på dette marked.

I løbet af det sidste årti har stadigt flere trykkerier valgt at foretage investeringer i digitale B2-maskiner for fortsat at kunne følge med stigningen i ordrer og kundebehov, efterhånden som ekspansionen inden for digital transformation fortsætter.

HP Indigo 100K Digital Press – ifølge HP den mest produktive digitale B2-presse på markedet – gør det muligt for kommercielle trykkerier at flytte større mængder fra offset til digital for at imødekomme nutidens behov og producere en række kommercielle applikationer med høj printkvalitet og produktivitet. Maskinen kan levere 60 millioner B2-ark pr. måned. De har netop rundet salget af maskine nummer 100.

HP annoncerer også i dag den globale tilgængelighed af B2 HP Indigo 15K Digital Press. Hermed fortsætter de med at tilbyde det bredeste udvalg af B2-applikationsudskrivning på markedet. HP Indigo er verdens bedst sælgende B2 digitale platform, som i øjeblikket har 1200 installationer i 70 lande. HP Indigo 15K er konstrueret til at imødekomme det bredeste udvalg af kundekrav på en yderst produktiv måde. Den har større medieunderstøttelse og 15 elektroblækpositioner og ubegrænsede staffagefarver.

Ved løbende at udvikle platformen annoncerer HP også Auto Pallet Replacement og en 5. farvestation til HP Indigo 100K Digital Press. For at netop at sikre, at udskrivningsprocessen ikke stopper, er brugere i stand til at bruge en ny standby-palle, som kan aktiveres efter en given serie eller job, og som skubber den udskrevne stak ud af leveringsenheden, så operatøren kan printe, stable og læsse så meget eller lidt som han har brug for. Dette system vil være tilgængeligt i 2022.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01