Kongen af PPF kommer til Kolding

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 March 2022
OPDATERET: 7 March

Rainer Lorz fra ‘The Wrap Institute” er en af de absolut bedste instruktører når det kommer til Paint Protection Film (PPF). Han er verdenskendt for sine teknikker, for at optimere workflows og for villigt at dele ud af sine mange års erfaring med et smil.

Nu har du muligheden for at lære af kongen himself, når han giver en gratis demo af den helt nye PPF fra STEK!

Arrangementet vil blive afholdt hos vikiallo i Kolding d. 28. marts. Der vil være hele to arrangementer samme dag, så du kan vælge mellem formiddagen kl. 9-12 og eftermiddagen kl. 13-16.

Vikiallo oplyser, at det er gratis at deltage, men da der er begrænset antal pladser, så er det først til mølle-princippet, der tages i brug. Tilmelding via Print og Mediers eventlink.

Og hvis en demo ikke er nok for dig, så er det lykkedes for vikiallo at booke Rainer ind til også at afholde to heldagskurser i PPF. Kurset har hands-on med forskellige PPF fra både Stek og Llumar, og Rainer Lorz deler ud af sin ekspertviden. Du kan kontakte vikiallo for at høre mere om kursernes indhold og hvornår det finder sted. Men du finder også praktiske informationer her.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01